Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alles over het huwelijk op Bruidsbeurs Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 22-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

tems 12 januari 1999

Trouwplannen? Kom naar de bruidsbeurs op 22 januari.

Heeft u trouwplannen? Veel mensen beginnen vaak al meer dan een jaar van tevoren met de voorbereidingen van hun huwelijk. En dat is vaak ook nodig, om er zeker van te zijn dat u terecht kunt in uw favoriete restaurant, de juiste fotograaf maar ook het stadhuis van uw keuze beschikbaar is.

Om u uitgebreid te laten informeren over alles wat er bij een huwelijk of registratie van partnerschap komt kijken, bent u op zaterdag 22 januari 2000 welkom in Chalet Waterloo, Doornseweg 18 te Leusden. Hier is namelijk van 10.30 tot 16.00 uur de jaarlijkse bruidsbeurs. Op deze beurs vindt u een gevarieerd aanbod van bedrijven die iets met trouwen of registreren partnerschap te maken hebben. Ook de gemeente Amersfoort presenteert zich hier en er zijn ambtenaren van de burgerlijke stand aanwezig en beantwoorden al uw vragen op dit gebied. Wist u bijvoorbeeld dat u al vanaf een jaar van te voren een huwelijksdatum op het stadhuis kunt afspreken.

Zaterdag in trek
In 1999 heeft de gemeente Amersfoort 597 huwelijken gesloten en 35 partnerschappen geregistreerd in het sfeervolle trouwzalen van het Oude Stadhuis. Zaterdagen zijn tegenwoordig ook in trek om te trouwen. Dit kan in Amersfoort op iedere eerste zaterdag van de maand. In 1999 werd hier door 27 'stellen' gebruik van gemaakt. Heeft u verregaande plannen op dit gebied, houdt er dan rekening mee dat de maanden april tot en met september altijd erg populair zijn. Het afspreken van een huwelijksdatum kan telefonisch gebeuren. Het nummer is: (033) 469 4304.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie