Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht/Zeist

Datum nieuwsfeit: 24-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Zeist 24-01-2000

Daders beroving bejaarde vrouw aangehouden/
Zeist, 24 januari 2000.

Slachtoffer lag hulpeloos op straat.

De beroving op 1e Kerstdag 1999 op de W.H. Vliegenlaan in Zeist waarbij een 77-jarige vrouw zo lelijk kwam te vallen dat zij haar heup en haar bovenarm brak, is door de politie van district Binnensticht opgelost.

De afgelopen week heeft een onderzoeksteam van de Jeugd- en Zedenpolitie Binnensticht 4 jeugdige inwoners van Zeist in de leeftijd van 14, 15 en 16 jaar aangehouden. Deze verdachten zijn voorgeleid bij de officier van justitie te Utrecht.

Bij de beroving werd de handtas van de bejaarde vrouw uit haar handen gerukt, waardoor het slachtoffer haar evenwicht verloor en op de grond viel. Zij bleef daarna geruime tijd hulpeloos met een heup- en een bovenarmfractuur op straat liggen tot een passant haar vond. Omdat er geen waardevolle spullen in de tas van het slachtoffer zaten, gooiden de daders de tas terug naar de bejaarde.

Het slachtoffer ondervindt nog steeds veel pijn van de verwondingen die ze opliep en revalideert nog.

Het gebeuren heeft de bejaarde enorm geschokt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie