Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omleiding voor fietsers bij de Fellenoord in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 24-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 21 januari 2000, no. 04.

Omleiding voor fietsers bij de Fellenoord

Vanaf maandag 24 januari 2000 wordt het bouwterrein van het Kennedy Business Center bij het station uitgebreid. Dit is noodzakelijk om in de komende maanden riolering, kabels en leidingen te kunnen aanleggen. De uitbreiding van het bouwterrein vindt aan de kant van de Fellenoord plaats. Voor de voetgangers betekent het dat ze vanaf maandag niet meer op het voetpad langs het bouwterrein kunnen lopen, maar via de zuidelijke busbaan. Het tijdelijke nieuwe voetpad wordt met hekken afgeschermd van het overige verkeer.

Voor de fietsers is aan de zuidzijde van de Fellenoord, ter hoogte van het station, onvoldoende ruimte om een veilige route te creëren. Daarom worden de ze tot het einde van de bouwactiviteiten (medio 2001) omgeleid.

Deze omleiding wordt met borden aangegeven en loopt vanaf het kruispunt Fellenoord / Vestdijktunnel als volgt: Veldmaarschalk Montgomerylaan - Vincent van den Heuvellaan - John F. Kennedylaan - Prof. Dr. Dorgelolaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie