Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten provincie Groningen

Datum nieuwsfeit: 24-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 24-01-2000

Persberichten provincie Groningen/
Dagelijkse berichten districten Noord, Midden, Oost en West

Maandag, 24 januari 2000

Appingedam: snelheidsovertreder
Vannacht heeft de politie op de Provincialeweg N 360 in Appingedam een 56-jarige automobilist uit Appingedam geverbaliseerd voor het te hard rijden. De surveillance-eenheid viel de snelle rijstijl van de verdachte op, volgde de verdachte en constateerde een snelheid van 126 km/ u.

Zuidhorn: controle veiligheidsgordels
Gistermiddag heeft de politie op de Provincialeweg N 980 in Zuidhorn een controle gehouden op het dragen van veiligheidsgordels. Van de 56 gecontroleerde bestuurders van personenauto's droegen twee van hen geen autogordel. Zij kregen ieder een bekeuring van negentig gulden.

Noordwijk: inbraak in woning
Gisternacht is er in een woning aan de Noorderweg in Noordwijk ingebroken. Men is binnen kunnen komen door een ruitje van de voordeur in te slaan. Een kleurentelevisie wordt vermist.

Scheemda: aanrijding met schade
Gisteren, omstreeks 14.30 uur is een 54-jarige automobiliste uit Winschoten in de Plantsoenlaan in Scheemda op de parkeerplaats nabij de sporthal tijdens het achteruitrijden tegen een aldaar geparkeerde auto gereden. Een tot nu toe nog onbekende getuige heeft deze aanrijding zien gebeuren. De politie wil graag in contact met deze getuige komen. Telefoon politie Winschoten: 050-5996500.

Bourtange: rijden onder invloed van alcohol
Gisteravond heeft de politie een 47-jarige inwoner van Vlagtwedde aangehouden. De verdachte was kort daarvoor met zijn auto op de Vlagtwedderstraat in Bourtange van de weg geraakt en kwam na het omverrijden van een verkeersbord en twee boompjes uiteindelijk tegen een dikkere boom tot stilstand. De bestuurder kwam ongedeerd uit de auto en verliet de plaats van het ongeval. De politie was snel ter plaatse, spoorde de verdachte op en trof hem in zijn woning achter een kop koffie aan. Bij onderzoek op het politiebureau, bleek dat de verdachte 1.8 promille alcohol in zijn bloed had; hij kreeg een rijverbod van 10 uur.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, telefoon: 050-5995010.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie