Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

500 milieumaatregelen vrij beschikbaar op Internet

Datum nieuwsfeit: 25-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

500 milieumaatregelen vrij beschikbaar op Internet

Op 1 januari 2000 is de internetsite "Milieu & Winst" gelanceerd. Op deze site worden 500 preventieve milieumaatregelen en 50 praktijkvoorbeelden gepresenteerd. Veel van de maatregelen leveren ook nog eens geld op. De vrij toegankelijke site, die te vinden is op http://www.milieuwinst.nl, is nuttig voor milieucoördinatoren van bedrijven, maar ook voor vergunningverleners, adviseurs, bankmedewerkers en studenten. "Goed initiatief en overzichtelijke site", aldus een gebruiker.

Behalve milieumaatregelen zijn op "Milieu & Winst" ook energie- en waterbesparingsopties te vinden. Sectoren die aan de orde komen zijn de metalectro; garagebedrijven; horeca; houtindustrie; banketbakkerijen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie