Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werving personeel RIJ Den Helder laat op zich wachten

Datum nieuwsfeit: 25-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Werving personeel rij laat op zich wachten

betreft: halfjaar uitstel van bouw jeugdinrichting week: week 04

De bouw van de Rijks Inrichting voor Jeugdigen, kortweg RIJ genoemd, is zeker met een half jaar uitgesteld. Volgens projectleider en toekomstig algemeen directeur Th. van Maanen komt dit door het grote verschil tussen het geplande budget en wat de bouwkundig aannemer ervoor betaald wil krijgen. Als gevolg van deze vertraging zal ook een half jaar later begonnen worden met de werving van nieuw personeel.

De aanstellingsbrieven voor de directie en het middenkader van de RIJ liggen klaar om verstuurd te worden. Noodgedwongen laat de invulling van de overige functies nog op zich wachten. Voor de 250 te verdelen functies zijn inmiddels al zo'n 600 open sollicitaties binnengekomen. De eigenlijke werving begint een jaar voor de opening van de RIJ. Zoals het er nu voorstaat zal de bouw waarschijnlijk in mei of juni 2000 starten en vindt de oplevering in het najaar 2001 plaats. Sollicitaties die bij de RIJ zijn binnengekomen, blijven uiteraard in portefeuille.

_________________________________________________________________

laaste verandering: januari 25, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie