Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 25-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

17-01-2000 t/m 25-01-2000

Warmond

Politie zoekt getuigen diefstal bromfiets
Maandag 17 januari werd omstreeks 16:50 uur de bromfiets van een 16-jarig meisje uit Leidschendam gestolen. Toen het meisje die middag op het fietspad van de Veerpolder in de richting van Sassenheim reed, werd zij vlak voor Dekker Tennis gestopt door drie jongens. De jongens droegen bivakmutsen en één van hen dwong het meisje onder dreiging met vermoedelijk een vuurwapen de bromfiets af te geven. Op één brommer; een vrij nieuwe oranje Gilera, zijn alle drie de jongens weggereden in de richting van Sassenheim. De politie is op zoek naar mensen die iets van dit voorval hebben gezien, of de jongens in de omgeving hebben gesignaleerd. Het betreft drie negroïde jongens met een geschatte leeftijd van 16-20 jaar. Opvallend was de hoed van de langste jongen; zijn lengte wordt geschat op 1,90 mtr en hij droeg een soort cowboyhoed in een donkere kleur. Wanneer mensen menen informatie te hebben die voor de politie van belang kan zijn, wordt hen verzocht te bellen. Het telefoonnummer van de politie is (071) 40 90 199.

Katwijk

Eenzijdige aanrijding
Op de Rederijstraat verloor vrijdag 21 januari rond 09:30 uur een 19-jarige Katwijker de macht over zijn bestelauto. Hij reed in de richting van de Haringkade toen hij in een slip raakte en tegen langs de weg geparkeerde voertuigen botste. Hoewel de man een hoofdwond opliep, was een ambulance niet noodzakelijk.

Persberichten
22-01-2000 t/m 23-01-2000

Warmond

Autobandenbrand
Op 22 januari, omstreeks 03.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat de jeugd van Warmond enkele autobanden in brand hadden gestoken in de tuin van het gemeentehuis. Enkele vierkante meters gazon werden hierdoor vernield. De politie heeft de brand geblust en enkele jongeren in de buurt aangesproken. Zij konden echter niet als verdachte worden aangemerkt.

Warmond

Rijden onder invloed
Op de Julianalaan in Katwijk is op 23 januari omstreeks 02.10 uur een 40-jarige Hagenar aangehouden voor rijden onder invloed. Op het bureau blies de man 495 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal.

Persberichten
24-01-2000 t/m 25-01-2000

Warmond

Kop-staart-botsing
Maandag 24 januari rond 07.50 uur ontstond op de oostbaan van de Rijksweg A44 een kop-staart-botsing. Een 33-jarige automobilist uit Leidschendam had te laat de voor hem stilstaande file in de gaten. Hij reed in op de auto van een 33-jarige Hagenaar. De inzittende van deze auto, een 35-jarige Hagenaar, raakte daarbij gewond an rug, nek en been. Hij is overgebracht naar het LUMC.

Oegstgeest

Tasjesroof
Maandag 24 januari rond 19.45 uur werd een 70-jarige Oegstgeestse op de Kempenaarlaan van haar schoudertas beroofd. Een bromfiets met daarop twee jongemannen gritste plotseling de tas van haar schouder en gingen er vandoor. De dame achtervolgde in haar auto nog wel de twee maar raakte ter hoogte van de Oranjelaan kwijt. Beide jongemannen droegen donkere helmen en de duozitter had een zwarte jas met gestikte blokken. De tas is van lichtbruin suede. In de taa zat een witte damesportemonnee met een klein geldbedrag en diverse passen waaronder ook haar rij- en kentekenbewijs.

Laatst bijgewerkt op 25-01-2000 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie