Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rado geeft vorm aan Valentijnsgevoel met Integral jubilé

Datum nieuwsfeit: 25-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rado
Rado geeft vorm aan Valentijnsgevoel met Integral jubilé 25 - 1 - 2000
Design Integral staat voor eenvoud, elegantie en duurzame perfectie
14 februari: Valentijnsdag! Eén dag per jaar is omgeven door romantiek, liefde en een klein beetje mystiek. Voorheen de ideale dag voor stille aanbidders om hun geliefde wat van zich te laten horen door een kaartje, brief of gedicht. Valentijnsdag is vandaag de dag niet alleen een dag van schriftelijke liefdesbetuigingen, steeds meer geliefden willen hun gevoel onderstrepen met dat ene speciale, alleszeggende cadeau. Voor wie zijn geliefde op deze dag wil overtuigen van zijn of haar perfectie, is de Integral jubilé van het Zwitserse horlogemerk Rado een bijzonder cadeau. Het ontwerp van dit horloge weet veel te verwoorden: eenvoud, elegantie en duurzame perfectie met een fascinerende schittering.

Eenvoud, elegantie en perfectie
Het Integral-model van Rado is een ontwerp waarbij de kunst van de eenvoud tot perfectie heeft geleid. Het uurwerk en de band vormen een perfecte eenheid door vorm en kleur. Alle onderdelen vloeien eenvoudig in elkaar over, vullen elkaar aan en vormen een compact geheel. Zowel de kast als de band, gemaakt van het voor Rado zo typerende hightech keramiek en saffierglas, zijn krasvast en duurzaam. Het gebruik van hightech keramiek zorgt tevens voor een groot draagcomfort. Dankzij de band met slanke keramische schakels en het anatomisch gevormde design voelt de Integral haast gewichtloos aan tijdens het dragen. Daarnaast heeft de band de eigenschap zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur van de drager. De sluiting is gemaakt van het huidvriendelijke titanium. De exclusievere Integral jubilé beschikt over een bijzondere elegantie door de glans van de gebruikte materialen en de subtiele schittering van de aangebrachte diamantjes op de wijzerplaat.

Diverse uitvoeringen
De Rado Integral is verkrijgbaar vanaf NLG 2.495,00 in drie verschillende formaten en kleuren; repectievelijk klein, midden en groot en zwart, platina en blauw. Daarnaast is er keuze uit verschillende wijzerplaten: met subtiele uurmarkeringen of heel eenvoudig met alleen de wijzers. De Integral jubilé is door Rado ook in twee uitvoeringen uitgebracht: enerzijds met vier diamantjes op de wijzerplaat of anderzijds de super jubilé, waarbij de rand van de kast is ingelegd met diamanten. De Integral jubilé is verkrijgbaar bij door Rado geselecteerde juweliers vanaf NLG 2.795,00.
Het Zwitserse horlogemerk Rado specialiseert zich sinds de oprichting in 1957 in het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame horloges, die daarnaast ook over een tijdloze vormgeving beschikken. Rado heeft er altijd naar gestreefd om innovatieve materialen en technieken te gebruiken. In de afgelopen jaren hebben Rado´s ontwerpers continue technische en visuele duurzaamheid in combinatie met innovatie tot uiting gebracht in de ontwerpen van de horloges. Rado Nederland is onderdeel van The Swatch Group Netherlands en is gevestigd in Maastricht. Voor verkoopinformatie:
Rado Nederland
Tel: 043-3511212

Voor persinformatie:
DLV Public Relations
Eveline Bouman / Natascha Verdurmen
Tel: 023-5651918

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie