Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brunel IT biedt medewerkers e-Learning met SmartForce

Datum nieuwsfeit: 25-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Brunel IT biedt medewerkers e-Learning met SmartForce

Amsterdam, 25 januari 2000: Brunel IT is een van de eerste bedrijven in de Benelux die haar IT specialisten op grote schaal gebruik laat maken van e-Learning. Een verdergaande samenwerking met SmartForce (een bedrijf dat zich richt op trainingsoplosingen gebaseerd op e-Learing) geeft alle medewerkers nu de mogelijkheid om een breed aanbod aan opleidingen te volgen via het eigen Intranet. Het gaat hierbij om de technische opleidingen uit het opleidingenportfolio van Brunel IT, zoals MCSE, MCSD, Novell CNE en Lotus CLP.

Voor Brunel IT is het van cruciaal belang dat de IT specialisten zich snel nieuwe kennis eigen kunnen maken en zich kunnen certificeren op diverse gebieden. Het SmartForce e-Learning concept stelt de medewerkers in staat om de opleidingen onafhankelijk van tijd en plaats en op eigen tempo te volgen. Daarbij worden de opleidingen op individueel kennisniveau afgestemd en continu up-to-date gehouden.

Door het gebruik van de SmartForceCampus-omgeving en het Intranet kunnen de field managers van Brunel IT de studievoortgang bovendien centraal monitoren. Daarmee hebben zij een krachtig instrument in handen voor het bewaken van de kennisontwikkeling van het Human Capital van de organisatie.

Voor nadere informatie:

Brunel International Chantal van der Velden tel: 020 - 453 10 84 email: (c.van.der.velden@brunel.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie