Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Bedrijven afwachtend tegenover multi-channel-strategie'

Datum nieuwsfeit: 25-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Berenschot

"Europese bedrijven kijken de multi-channel-strategie uit de boom"

Europese ondernemingen richten zich bij het bepalen van hun multi-channel-distributiestrategie hoofdzakelijk op wat de concurrentie doet, in plaats van op hun eigen doelstellingen. Dit leidt tot defensieve multi-channel- en E-Commerce-strategieën, gericht op het besparen van kosten en het behouden van marktaandeel. Succesvolle multi-channel-strategieën zijn echter offensief, gericht op enerzijds het vergroten en versterken van de klantrelatie en anderzijds (als fundament voor E-Commerce) het openen van nieuwe markten.

Dit concludeert adviesbureau Berenschot uit eigen onderzoek onder ondernemingen binnen de branches Telecom, Banken en Verzekeringen, Industrie en Dienstverlening. Deelnemers zijn zorgvuldig ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie