Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond uitvoering derde spoor gemeente Houten

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 11/01/00

Informatieavond uitvoering derde spoor

Op woensdagavond 26 januari organiseren NS Railinfrabeheer en de gemeente een informatieavond over de uitvoering van het derde spoor. Tijdens de avond krijgt u inzicht in de details van de werkzaamheden.

Er is gekozen voor een zogenaamde inloopavond; in de foyer van het gemeentehuis te Houten zullen panelen worden opgesteld met daarop (visuele) informatie over de werkzaamheden die de komende maanden plaatsvinden.

Op 1 februari 2000 start de bouw van het derde spoor, de spoorlijn die Houten Centrum met Houten Castellum gaat verbinden. Deskundigen van NS Railinfrabeheer geven informatie over onder andere de planning en de aard van de werkzaamheden, bijvoorbeeld hoe rijden de zandtransport-wagens en waar bevinden zich de werkterreinen en waar worden ze voor gebruikt? We willen u graag informeren en uiteraard is er volop gelegenheid om uw vragen te stellen. Plenaire presentaties zullen op deze informatieavond niet worden gehouden.

Wij nodigen alle omwonenden en andere belangstellenden van harte uit om deze avond, die van 20.00 uur tot 22.00 uur plaatsvindt, bij te wonen.

Bewoners die direct langs het spoor wonen, worden ook middels een brief uitgenodigd.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 2000 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie