Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Maasland

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-01-2000

Persbericht district Maasland/

INBRAAK AUTO OSS
Bij een inbraak in een auto aan de Hof van Brabant te Oss in de nacht van 24 op 25 januari 2000 is de autoradio, cd-wisselaar, cd's en een tas ontvreemd. Waarde ongeveer f 2000,- De daders forceerden een portierslot.

INBRAAK AUTO HEESCH
Bij een inbraak in een auto aan de Potbeker te Heesch tussen 22 en 24 januari 2000 is de autoradiocdspeler weggenomen. Waarde f 600,- De daders forceerden het portierslot.

AANTREFFEN GESTOLEN AUTO NULAND
Op de Nulandse Weerscheut te Nuland is op 26 januari 2000 , omstreeks 01.30 uur een brandende auto aangetroffen, die kort daarvoor in Geffen bleek te zijn ontvreemd.

INBRAAK AUTO HEESCH
Uit een geparkeerde auto aan de Mozartlaan te Heesch is in de nacht van 25 op 26 januari 2000 de autoradiocdspeler, boxen en cd's ontvreemd. Waarde 1000,- Het portierslot was geforceerd.

INBRAAK AUTO OSS
Bij een inbraak in een auto aan de Teugenaarstraat te Oss op 25 januari 2000 zijn de autoradiocdspeler, enkele cd's en een zonnebril weggenomen. Waarde onbekend.
Niet bekend is hoe de daders in de auto kwamen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie