Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NL-hosting neemt www.registreren.nl over van Cor-e-Business

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht 26-01-2000:

Na groot succes, overname Registreren.nl

Na lang overleg heeft NLhosting de website www.Registreren.nl overgenomen van Cor-e-Business. Deze website die de 100.000ste .NL domeinnaam heeft geregistreerd maakt domeinnaam registraties en webhosting eenvoudiger door op de specifieke wensen en behoeften van ondernemers in te spelen.

NLhosting was al een geruime tijd geinteresseerd in de website om hun activiteiten uit te kunnen breiden. Peter van Lier, woordvoerder van NLhosting denkt hiermee zijn marktaandeel uit te breiden en zo een betere concurrentie positie te verkrijgen.

Cor-e-Business heeft gekozen voor NLhosting vanwege de betrokkenheid bij het opzetten van de website. Door een nauwe samenwerking hebben beide partijen Registreren.nl tot een succes gemaakt. Gezien de nieuwe ontwikkelingen rond de domeinnamen ziet NLhosting de overname als een goede investering.

Cor-E-Business zal zich in de toekomst meer gaan richten op het ontwikkelen van E-commerce sites. Op dit moment is Cornelis Parlevliet, eigenaar van Cor-e-Business www.GratisAdvies.nl aan het ontwikkelen waar dienstverlenende bedrijven hun adviezen gratis aan bezoekers van de website kunnen aanbieden.

Contact gegevens:

Cor-E-Business
06-21245243
(info@corebusiness.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie