Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen Maycom Audio Systems BV Elst

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Maycom Audio Systems BV

Maycom Audio Systems B.V. te Elst, Gelderland, innovator in digitale audio oplossingen, maakt een tweetal benoemingen bekend. Jan Leerschool, voorheen general manager bij Teac Benelux, is als commercieel directeur toegetreden. René van Noort zal het verkoopteam versterken als accountmanager. Met deze benoemingen wordt de internationale verkooporganisatie van Maycom verder geprofessionaliseerd.

Maycom is gespecialiseerd in producten voor de broadcast industrie. Maycom heeft een gevarieerd pakket aan producten ontwikkeld waarbij het in essentie gaat om digitale communicatie. Een voorbeeld hiervan is de Easycorder, een digitale portable recorder, voor gebruik door onder meer reporters, politie of audio productiemaatschappijen. Een ander product is ISYS, een softwarepakket, dat in combinatie met een audioboard en een ISDN kaart de communicatie via ISDN van hoogwaardige audio mogelijk maakt.

Elst, 26 januari 2000
Maycom Audio System B.V.

Voor nadere informatie:
Maycom Audio Systems B.V.
Contactpersoon: Jan Leerschool tel. 0481 377740

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie