Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeenteberichten Eemnes

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eemnes


* Gemeenteberichten week 04

Bouwplannen

Verkeersbesluit

* Bekendmaking

Bouwplannen

Ingekomen meldingen/bouwaanvragen

- Vlierberg 12, wijzigen voorgevel.

Verleende toestemmingen/bouwvergunningen


- Hasselaarlaan 32, vergroten woning.

- Maalderij 9, vergroten woning.

- Pijlenkamp 20, plaatsen dakkapel.

- Pijlenkamp 24, plaatsen dakkapel.

- Ruiterskamp 16, plaatsen dakkapel.

Voor meer informatie over bouwplannen kunt u zich wenden tot de heer

Van Oortmarssen van de sector VROM.

Wanneer u als belangstellende zich niet met een van deze besluiten kunt verenigen, dan kunt u hiertegen binnen 6 weken na verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en wethouders.

Tegelijkertijd kunt u bij spoed (schriftelijk) een voorlopige voorziening vragen bij de president van de rechtbank, Postbus 13023,
3507 LA Utrecht. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen: f.
225,- voor burgers en f. 450,- voor rechtspersonen.

Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders hebben de volgende verkeersmaatregel genomen: door verwijdering van de borden C03 en C02 met de onderborden uitgezonderd fietsers/bromfietsers, zie Wegenverkeerswet bijlage I van het RVV 1990; het eenrichtingsverkeer in de Goyergracht Noord, tussen de Nieuweweg en de Verlegde Laarderweg, op te heffen.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken vanaf 27 januari 2000 een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders. Het verkeersbesluit kunt u inzien bij de balie van de sector VROM.

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het Reglement burgerlijke stand Eemnes op 4 januari 2000 is gewijzigd. het gewijzigde Reglement treedt in werking op 28 januari 2000 en ligt ter inzage in de hal van het gemeentehuis.

Eemnes nr. 15 in top 20 beste gemeentelijke websites

Blauw New Media Consulting te Rotterdam heeft in opdracht van de Helpdesk Overheid, een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, in totaal 580 overheidsites beoordeeld. De websites zijn in 18 categorieën ingedeeld, zoals gemeenten, provincies, universiteiten enz.
De websites zijn beoordeeld m.b.v. een checklist, onderverdeeld naar vragen op de onderdelen Internet (interactiviteit, navigatie enz.) en Content.
Uit de rapportage "Internet Monitor Overheidswebsites" van Blauw New Media Consulting blijkt dat Eemnes, van de 158 gemeentelijke sites die on-line zijn, qua inhoud, actualiteit, interactiviteit en servicekwaliteit op de 15e plaats (tussen voornamelijk grote steden) is geëindigd

Het volledige rapport "Internet Monitor Overheidswebsites 1999" is te zien op Internet: www.overheid.nl/helpdesk

Vacature groepsleerkracht m/v

Eemnes ligt in het noordwesten van de provincie Utrecht op de grens van Eemland en het 't Gooi, telt ca. 8.400 inwoners en heeft twee openbare basisscholen; De Hink Stap Sprong en De Zuidwend. Voor de Hink Stap Sprong zoeken wij per 1 maart 2000 een enthousiaste collega voor de functie van

Groepsleerkracht m/v (1.0 fte)

De school

De Hink Stap Sprong is een gezellige dorpsschool en heeft ca. 170

Voor meer informatie:
J. van der Woude of
ing. P.H. van Dijk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie