Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden -en West Brabant

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

4 verdachten aangehouden

Datum: 26/1/2000
Auteur: Peter van der Graaf

Op 25 november 1999 werd in een bosperceel in Bergen op Zoom de 39-jarige Abdelhafid Dahri uit Bleiswijk neergeschoten. Hij overleed op 6 december 1999 aan zijn verwondingen. Het Districts Recherche BijstandsTeam van het district Bergen op Zoom dat deze zaak onderzoekt, deelt het volgende mee:
Verdachten
Vanmorgen woensdag 26 januari 00 rond 07:00 uur, heeft de politie in Bergen op Zoom en in Roosendaal 4 verdachten aangehouden. In Bergen op Zoom werden ZK (16) en FK (17) in hun ouderlijke woning aangehouden. FK is de echtgenote van het 39-jarige slachtoffer. In Roosendaal werden SK (27) en RA (30) aangehouden. Alle vier worden zij ervan verdacht dit misdrijf te hebben gepleegd of er bij betrokken te zijn geweest.
In de woningen van de verdachten is huiszoeking verricht. De verdachten zijn in verzekering gesteld en worden voorgeleid aan de Rechter-commissaris.
DRBT
Het Districts Recherche BijstandsTeam van het district Bergen op Zoom start vandaag met het horen van de verdachten. Het team bestaat nog steeds uit 18 personen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie