Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cisco benoemt directeuren Service Provider LOB en SMB LOB

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Cisco benoemt nieuwe directeuren voor Service Provider LOB en SMB LOB

Amsterdam, 26 januari 2000 - Cisco Systems heeft in Nederland met ingang van 1 december 1999 twee nieuwe directieleden benoemd: Edwin Paalvast tot directeur van de Service Provider Line of Business (LOB) en Hans Liebregts tot directeur van de Small and Medium Business (SMB) LOB.

Als directeur van de Service Provider LOB is Paalvast onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen van Cisco's ondersteuning van Service Providers op het gebied van nieuwe diensten, zowel op technisch als op conceptueel gebied, alsook het tot stand brengen van partnerships met Service Providers. Paalvast is zijn carrière in 1987 gestart bij TNO, de Nederlandse organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. Vanaf 1989 was hij manager bij een onderzoeksgroep op het gebied van parallel computing, document retrieval en netwerken. Sinds 1995 is hij bij Bakkenist Management Consultants werkzaam geweest op het gebied van E-commerce. In 1999 fuseerde Bakkenist met Deloitte & Touche en werd Paalvast partner voor de E-commerce groep.

Als directeur van de Small and Medium Business (SMB) LOB is Hans Liebregts onder meer verantwoordelijk voor het versterken van de positie van Cisco in het MKB. Liebregts is van 1986 tot 1998 in diverse functies werkzaam geweest bij Tulip Computers, onder meer als Commercieel Directeur Nederland van 1991 tot 1995 en als Managing Director Nederland van januari 1995 tot oktober 1998. Daarna was hij Commercieel Directeur van Quadram tot hij in dienst kwam bij Cisco Systems Nederland.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft meer dan 18.700 werknemers en realiseerde in boekjaar 1999 een totale omzet van 12,15 miljard dollar. Nieuws en informatie is beschikbaar op www.cisco.com of www.cisco.nl.

Voor meer informatie:
Cisco Systems, Karin van Geelen, public relations, telefoonnummer 020 - 342 34 12,
e-mail (kgeelen@cisco.com) of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Robert de Moll, telefoon: 023 - 562 82 08,
e-mail (robertdm@monogram.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie