Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Saniweb, online tijdschrift over badkamers, vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Saniweb, online tijdschrift over badkamers, vernieuwd

Datum: 26 01 2000

Saniweb, het twee jaar oude digitale tijdschrift voor badkamer(ver)bouwers, verschijnt vanaf vandaag in een compleet nieuwe vorm. Aan de nieuwe presentatie is een jaar gewerkt. Voor de technische realisatie tekent provider Novinet in Druten. Nu is het zover, en is het nieuwe Saniweb in de lucht.

De belangrijkste verandering is dat dit internet-magazine niet langer HTML-georiënteerd is, maar gebaseerd op een krachtige database. Daardoor wordt het zoeken gerichter, sneller en completer.

Nieuwe features zijn: een interactieve rubriek Vraag & Antwoord, het onderdeel Prikbord (waarop surfers spullen te koop kunnen aanbieden of vragen), de rubriek Wie levert wat? - met daarin alle merken en leveranciers - en de rubriek Adressen, waarin men showrooms, installateurs, architecten, aannemers, tegelzetters e.d. op allerlei manieren kan vinden.

Saniweb wordt dagelijks gemiddeld 180 maal geraadpleegd. De gratis Nieuwsbrief, die regelmatig wordt gemaild, telt inmiddels 2.500 abonnees. URL: wwww.saniweb.nl.

Organisatie: Saniweb

adres: Postbus 36

postcode: 6657 ZG

woonplaats: Boven-Leeuwen

Telefoon: 0487 595955

email: (info@saniweb.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie