Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gids voor Huurwoningen in Rotterdam ingrijpend veranderd

Datum nieuwsfeit: 26-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Huurhuis, Gids voor Huurwoningen in Rotterdam, ingrijpend veranderd

26 januari 2000

Huurhuis, Gids voor Huurwoningen in Rotterdam, is ingrijpend veranderd. Sinds 1 januari 2000 is de krant een magazine geworden. Het is een kleurrijk magazine geworden met fotos en redactionele artikelen dat niet langer huis-aan-huis verspreid wordt.

Huurhuis, Gids voor Huurwoningen in Rotterdam werd enige jaren geleden geïntroduceerd om het zogenoemde aanbodmodel vorm te geven. Vrijkomende huurwoningen worden sindsdien op een andere manier verdeeld: de woningzoekende gaat zelf op zoek naar een woning. De krant vormde daarbij een onontbeerlijk medium voor degenen die geen teletekst of internet hadden, want de woningen die vrijkwamen bij de woningbouwcorporaties stonden er elke twee weken in. Deze krant is dus met ingang van dit jaar veranderd van formaat en uiterlijk. Het tweewekelijkse blad is een handzaam magazine geworden. Het nieuwe blad heet Woonselectie Rijnmond en wordt niet meer huis-aan-huis verspreid maar is verkrijgbaar bij de deelgemeentescretarie aan de Middenbaan-Noord 47.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie