Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fiets verwijder actie bij station Breda

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Opnieuw actie fiets verwijderen station

Datum: 20/1/2000
Auteur: Rien van Kuik

De politie van het team Vlaanderenstraat, Spoorwegpolitie en de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Breda gaan donderdag 27 januari 's morgens opnieuw hinderlijk geparkeerde fietsen en oude wrakken voor het NS station in Breda verwijderen. Al eerder werden dergelijke acties gehouden om de overlast voor reizigers te beperken.

Bezitters van een fout geparkeerde fiets hebben afgelopen dagen een label of folder op hun 'karretje'kunnen aantreffen waarin wordt duidelijk gemaakt dat parkeren van fietsen vóór het station niet is toegestaan. Eigenaren van fietsen die geen gevolg geven aan deze waarschuwing lopen de kans dat hun fiets vanaf donderdag niet meer is terug te vinden waar ze deze hadden achtergelaten. De verwijderde fietsen worden door de Dienst Stadsbeheer meegenomen en naar een opslagplaats gebracht van de politie. Tegen betaling van een boete van 40 gulden kan de fiets worden teruggekregen. Er dient contact te worden opgenomen met het team Vlaanderenstraat voor de afhandeling. De actie zal gehouden worden tussen 09.00 en 12.00 uur

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie