Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Maasland

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 27-01-2000

Persbericht district Maasland/

INBRAAK IN AUTO (Oss)
Woensdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Gasstraat in Oss. Een ruit van de auto is ingeslagen, waardoor men binnen kon komen. De autoradio, een cd-speler, een versterker, de hoedenplank met daarin twee geluidsboxen, en een jas werden ge-stolen.

TE VEEL GEDRONKEN
In de nacht van woensdag op donderdag is een 47-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Julianalaan in Oss.

In de nacht van woensdag op donderdag is een 60-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Braakstraat in Oss.

Ook een 59-jarige man uit Oss werd bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod en een geldboete van fl. 390,-. Deze controle vond plaats op de Cereslaan in Oss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie