Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bricsnet Sluit Overeenkomst met Microsoft's Visio Divisie

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gent, België / Portsmouth, NH, 27 januari 2000 - Bricsnet (EASDAQ: BSNT) heeft een overeenkomst gesloten met Microsoft's (NASDAQ: MSFT) Visio divisie voor de distributie en support van IntelliCAD in de Verenigde Staten en Europa. IntelliCAD is software, ontwikkeld door Microsoft's Visio divisie, voor het maken en bekijken van technische tekeningen. Microsoft zal de bestaande klanten van IntelliCAD aan Bricsnet overdragen en Bricsnet zal deze gebruikers technische ondersteuning gaan geven en nieuwe versies aanbieden. Door de overeenkomst met Microsoft krijgt Bricsnet nu een grote klantenbasis voor IntelliCAD in de Verenigde Staten en Europa. Daarbij zijn bekende namen zoals Siemens, Volvo, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie