Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)

Donderdag 27 januari 2000, 9.30 uur

Getuigen overval pizzakoerier gezocht
Nieuwegein - Een 17-jarige pizzakoerier uit Nieuwegein is woensdagavond 26 januari rond tien over acht overvallen door drie onbekenden op de Bugelhof. Het slachtoffer was daar naar toe gegaan om een pizza af te leveren. Hij trof de besteller niet thuis en liep terug naar zijn bromfiets. Onderweg werd hij in het trapportaal door drie jongens vastgegrepen, die vloeistof in zijn gezicht spoten. Het slachtoffer wist zich los te rukken en weg te rennen. De daders zijn weggelopen in de richting van de trambaan. Van hen ontbreekt tot nu toe ieder spoor.
Dader een: vermoedelijk van Indonesische afkomst, mager tot tenger postuur, lengte 1.70 m en donkere kleding.
Dader twee: Chinees uiterlijk, ongeveer 17 jaar, donkere kleding, normaal postuur, rond gezicht, lengte 1.80 m en donkere muts. Dader drie: negroide man, tussen de 17 en 18 jaar, ongeveer 2 m, gezet postuur, donkere muts en kleding.
Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie Nieuwegein telefoon:030-6023111.

Bestuurder gestolen auto aangehouden
Vinkeveen - Vannacht rond vier uur is een 37-jarige man aangehouden op de Groenlandsekade omdat hij in een gestolen auto reed. Het voertuig staat sinds 22 januari als gestolen geregistreerd in de regio Kennemerland.

Rijden onder invloed
De Meern - De politie heeft woensdagavond 26 januari rond half acht een 35-jarige automobilist betrapt op rijden onder invloed van alcohol op de C.H. Letschertweg. De man was betrokken bij een kop-staartbotsing. De man rook naar alcohol waardoor de politie besloot om hem te controleren. De bestuurder had 1.7 promillage alchol in zijn bloed. Hij kreeg een rijverbod van acht uur.

Snelheidscontroles
Montfoort - Op dinsdagavond 25 januari van acht uur tot half tien heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Provincialeweg N 228. Van de tweehonderdenvijfennegentig gecontroleerde voertuigen reden er tweeënzestig te hard. Zij zijn allen bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 158 kilometer per uur. Toegestaan is 80 kilometer per uur.
Kockengen - Op woensdagochtend 26 januari heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Provinciale weg N 401 van half tien tot kwart over elf. Van de achthonderd gecontroleerde voertuigen zijn er vijfenveertig bekeurd. De hoogst gemeten snelheid is 114 kilometer per uur, echter 80 kilometer is toegestaan.
Mijdrecht - De politie heeft op woensdagmiddag van twaalf uur tot half twee een snelheidscontrole gehouden op de Industrieweg. Van de achthonderdendrieeënveertig gecontroleerde voertuigen zijn er hondervijfenzestig bekeurd. De hoogst gemeten snelheid is 76 kilometer per uur, echter 50 is toegestaan.


_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie