Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Lastenverlichting leidt tot lastenverzwaring werkgever'

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Lastenverlichting leidt mogelijk tot lastenverzwaring

Herhaling Oort-scenario dreigt

De behandeling van het belastingplan voor de 21e eeuw dreigt zicht volgens het "Oort-scenario" te voltrekken. Het oorspronkelijke voorstel beoogde niet alleen een lastenverlichting voor de belastingbetaler, maar ook een administratieve lastenverlichting voor de werkgevers. Evenals tien jaar geleden bij de behandeling van de voorstellen tot vereenvoudiging van de belastingheffing, de zogeheten Oort-wetgeving, worden er momenteel door het parlement tal van wijzigingen in de voorstellen aangebracht. Al die wijzigingen hebben ten doel voor bepaalde groepen in de samenleving (extra) lastenverlichting te bewerkstelligen. Door de wijze waarop die wijzigingen vorm ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie