Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek: Nederlandse topsporters op achterstand

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PRICEWATERHOUSECOOPERS

Nederlandse topsporters op achterstand.

Uit een onderzoek van het Fiscaal Wetenschappelijk College blijkt o.a. dat de Nederlandse topsporter in vergelijking met zijn buitenlandse sportcollega.s fiscaal in een nadelige positie verkeert. Verder blijkt uit het onderzoek dat diverse regelingen die bedoeld zijn om de sport te stimuleren, niet ver genoeg gaan of zelfs belemmerend werken.

Het boek Topsport en fiscaliteit waarin de resultaten van dit onderzoek staan, wordt vanmiddag (donderdag 27 januari) om 16.00 uur in het Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag, aangeboden aan het VVD-Tweede Kamerlid en sportwoordvoerder Jan Rijpstra.

Het Fiscaal Wetenschappelijk Colllege is een op initiatief van de voormalige Coopers & Lybrand Belastingadviseurs (thans PricewaterhouseCoopers) opgerichte stichting. Het Fiscaal Wetenschappelijk College wil als onafhankelijk forum van fiscale deskundigen een bijdrage leveren aan het wetenschappelijk of maatschappelijk debat op het terrein van fiscaliteit.

Voor meer informatie:
Meint Waterlander, tel. 020 568 59 52 of 06 53 22 59 63

27 jan 00 12:17

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie