Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SAP-certificatie voor UNISPOOL-on-NT van Holland House

Datum nieuwsfeit: 27-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

SAP-certificatie voor UNISPOOL-on-NT van Holland House

Brakel, januari 2000 - Holland House, wereld marktleider op het gebied van print/output management oplossingen, maakt bekend dat, na de SAP-certificatie van UNISPOOL-on-UNIX in het voorjaar van 1999, nu ook UNISPOOL-on-NT is gecertificeerd door SAP als complementaire oplossing voor R/3. De interface tussen UNISPOOL-on-NT en SAP R/3 zorgt ervoor dat de UNISPOOL-functionaliteit beschikbaar komt in de SAP R/3 omgeving. Hierdoor wordt de beperkte spoolfunctionaliteit van SAP R/3 uitgebreid met functies als distributielijsten, feedbackinformatie in R/3 formaat over de status van de printjob en gemakkelijke gebruikersinterface voor inzicht in de status ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie