Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Karinthië: mooi campingland

Datum nieuwsfeit: 28-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 28 JANUARI 2000

Zuidelijkste provincie Oostenrijk gastvrij en vol natuurlijke rijkdommen
Karinthië: mooi campingland

Kamperen in Karinthië is in alle opzichten genieten

Karinthië, de zuidelijkste provincie van Oostenrijk aan de grens met Italië en Slovenië, zet de deur wijd open voor een onvergetelijke campingvakantie. Niet alleen omdat zich hier volgens internationale experts de beste campings van heel Europa bevinden, maar ook vanwege de algemene gastvrijheid in Karinthië.

Kampeerliefhebbers en ook alle andere vakantiegangers voelen zich hier al gauw lekker thuis. In de bergwereld van Karinthië kan men bijvoorbeeld zeer goed van deze gezellige gastvrijheid genieten. Leuke alm- resp. berghutten, wandelpaden in ongerepte natuur, spannende mountainbike-toeren en nog veel en veel meer zijn hier gewoonweg voor het oprapen.

De brochure Campingland Karinthië is in de Nederlandse taal

Nadere informatie over een campingvakantie in Karinthië alsmede de Nederlandstalige prospectus "Campingland Karinthië" zijn verkrijgbaar bij:

Kärnten Werbung
Casinoplatz 1
A-9220 Velden
tel: 0043/463/3000,
fax: 0043/4274/52100-50

e-mail: (info@carinthia.com) Internet: www.kaernten.at

Als je na een wandeltocht in de bergen ineens zin hebt om een duik te nemen in één van de meer dan 200 meren waarvan het water zo schoon is dat je ervan kunt drinken, is dat ook helemaal geen probleem. In Karinthië liggen tussen berg en meer slechts een paar minuutjes.......

Hoge kwaliteit van de 122 campings in Karinthië

Van alle overnachtingen op Oostenrijkse campings vinden er 41 procent in Karinthië plaats. Men kan lang zoeken voordat men andere vakantieregio's vindt waar de campings hetzelfde hoge niveau hebben als de campings in Karinthië.

Van de in totaal 122 campings in Karinthië zijn er 47 door de Nederlandse ANWB met het predikaat "modelcamping" voorzien. Deze onderscheiding zegt meer dan genoeg over het hoge kwaliteitsniveau van de campings hier.

Voorzieningen
Deze modelcampings beschikken o.a. over restaurants, sauna, solarium, supermarkt, zwembad, recreatieve inrichtingen, zeer moderne sanitaire voorzieningen en tevens vele sportmogelijkheden en vakantierecreatie vol afwisseling.

De kwaliteitsstandaard van de andere campings is vanwege jaarlijkse investeringen ook zeer goed. In Karinthië kan je kiezen uit campings langs een meer, langs een rivier of in de bergen. Hier kan je nog fris en zuiver bergwater uit de kraan drinken en in warme meren waarvan het water zo schoon is dat je ervan kunt drinken zwemmen.

Kärnten Card
De "Kärnten Card" biedt vertier inclusief van 7 mei tot 8 oktober 2000

Niet alleen de hoge kwaliteit van de campings, maar ook vele leuke uitstapjes en mooie bezienswaardigheden lokken kampeerliefhebbers voor een campingvakantie naar de zuidelijkste provincie van Oostenrijk.

De "Kärnten Card" geeft vrij entree bij de beste uitstapjes in Karinthië. De "Kärnten Card" kost slechts ATS 385,- (ca. HFL 61,66/BEF
1.129,-/Euro 27,98) voor volwassenen. Kinderen tussen zes en 15 jaar (geboortejaar 1984-1992) betalen voor de "Kärnten Card" ATS 160,- (ca. HFL 25,62/BEF 469,-/Euro 11,63).

Gratis
De chipcard is voor kinderen jonger dan zes jaar (tot geboortejaar
1993) en vanaf het derde kind zelfs gratis. Met de kaarv staan 89 bezienswaardigheden, recreatieve inrichtingen en natuurmonumenten staan ter beschikking. Het openbaar vervoer en bijna alle kabelbanen en boottochtjes zijn ook gratis. Bovendien zijn enkele muziekconcerten in de burchtruïne Finkenstein bij de "Faakersee" kosteloos.

De "Kärnten Card" is vanaf aankoop maximaal drie weken geldig en bij bijna alle VVV-kantoren in Karinthië verkrijgbaar.

Campingregio's in Karinthië:

Villach/Therme Warmbad, Faaker See, Ossiacher See

In deze campingregio is het aanbod aan moderne campings zeer groot: van campings direct aan het meer en campings op boerderijen via de ANWB-modelcampings met alle comfort tot aan wintercampings. Deze campingregio is bij liefhebbers van water- en zwemsport vanwege de aangename temperatuur van het water populair. Het water van deze meren heeft zo'n hoge kwaliteit dat je ervan zou kunnen drinken.

De bergen rondom de vier meren van deze campingregio, de "Ossiachersee", de "Faakersee", de "Afritzersee" en de "Magdalenensee", zijn met de vele gezellige alm- en berghutten ideaal voor wandel-, berg- en mountainbike-fans. Golf, tennis, paardrijden, deltavliegen of paragliding is hier net zo goed mogelijk.

Talrijke uitstapjes, bijv. naar de vliegshow van adelaars op de burcht Landskron, het Elli-Reihl-poppenmuseum, de destilleerderij Jesche of naar "Terra Mystica", de mijn met de langste mijnwerkersglijbaan van Oostenrijk, garanderen een vakantie rijk aan belevenissen en vol afwisseling!

Informatie:
Villach/Therme Warmbad-Faaker See-Ossiacher See Tourismus GmbH Töbringerstrasse 1
A-9523 Landskron/Villach
tel.: 0043/4242/42000,
fax: 0043/4242/42000-42
e-mail: office@vi-fa-os.at

Millstätter See

Het tot aan 27°C warme water van de "Millstättersee" lokt fans van water- en zwemsport. De "Millstättersee" is omringd door bossen. De zuidelijke oever is niet bebouwd en biedt zodoende een prachtig decor.

Op fiets- en wandelpaden kan dit gebied worden ontdekt. Ook de omliggende ronde bergtoppen van de Nockbergen kunnen op het stalen ros of met de benenwagen worden ontdekt. Rondom de "Millstättersee" bevinden zich 15 uitstekende campings: van zeer kleine familiecampings tot aan zeer grote campings met haast net zoveel comfort als in een hotel.

Een ridderlijk etentje op de burcht Sommeregg of een bezoek aan het stift Millstatt, waar in de zomer de "Internationale Muziekweken" plaatsvinden, ronden een vakantie langs de "Millstättersee" af!

Informatie:
Millstätter See Tourismus GmbH
A-9872 Millstatt
tel.: 0043/4766/3700
fax: 0043/4766/3700-8
e-mail: info@millstatt-see.co.at

Wörthersee

Fans van water- en zwemsport alsmede sportfreaks hebben in de regio rondom de "Wörthersee" alle mogelijkheden - van surfen via beach volleyball en duiken tot aan skating. Na afloop van een spannende dag vol sportief avontuur, kan je hier 's avonds lekker rustig op één van de mooie campings ontspannen.

De campings rondom het meer beschikken over een moderne kwaliteitsstandaard en hebben allemaal een prachtig bergpanorama. De "camping-hoek" van de vakantieregio Wörthersee is met elf idyllisch gelegen campings de vakantieplaats Keutschach in het dal van de vele meertjes.

Rondom en langs de "Wörthersee" valt heel veel te ontdekken: nl. de 54 meter hoge uitzichttoren "Pyramidenkogel" met een prachtig uitzicht op Midden-Karinthië, het slot Velden, het schiereiland Maria Wörth met de twee kerken, het Johannes Brahms- en Gustav Mahler componeerhuisje en kastelen in de omgeving, het reptielenhuis Happ en "Minimundus", het Madurodam van Oostenrijk.

Informatie:
Wörthersee-Tourismus
Hauptstrasse 160
A-9210 Wörthersee
tel.: 0043/4272/4488
fax: 0043/4272/4488-19
e-mail: (woerthersee@carinthia.com)

Karnische Region

De Karnische regio ligt in het zuidwesten van Karinthië aan de grens met Italië. Het gematigde klimaat, de ongerepte natuur en tevens de "Presseggersee" en de idyllische "Weissensee", twee populaire meren om in te zwemmen, trekken vakantiegangers aan. De zuidelijke oever van de "Weissensee" is geheel voor het verkeer afgesloten.

De 11 campings in deze regio beschikken over een moderne kwaliteitsstandaard en zijn zeer gezinsvriendelijk vooral in hun prijsniveau. Vele campings bieden verschillende sport- en recreatiemogelijkheden aan. Enkele campings liggen zelfs direct aan het meer.

Veelzijdig
Niet alleen de natuur is hier veelzijdig, maar ook de mogelijkheden voor recreatiesport: surfen, duiken, zeilen, fietsen, mountainbiking, rafting, vissen, tennis en nog veel en veel meer. In de Karnische regio hoef je je dus absoluut niet te vervelen.

Bovendien kan je hier in de zomermaanden juli en augustus een botanische sensatie bewonderen: op het hoogplateau "Nassfeld" bloeit de alpenbloem "wulfenia carinthiaca", die anders alleen nog maar in Albanië en in de Himalaya voorkomt en daar echter roze is en niet zoals hier een blauwe bloesem heeft.

Tijdens de wandel- en trektocht "Geo Trail" kan je fossielen ontdekken. De Garnitzenkloof met prachtige waterval, een wandeltocht in het natuurreservaat Wolyersee of een wandeling langs molens in Maria Luggau zijn nog een paar voorbeelden van schitterende uitstapjes die je op vakantie in de Karnische regio kunt maken.

Informatie:
Kärntens Naturarena
Hauptstrasse 14
A-9620 Hermagor
tel.: 0043/4282/3131
fax: 0043/4282/3131-31
e-mail: (office@carnica.at)

Oberdrautal

De langste rivier van Karinthië, de "Drau", en de imposante bergketens maken gelijk indruk. Acht moderne campings bieden alles wat het hartje van een kampeerliefhebber begeert - inclusief persoonlijke verzorging, familiaire sfeer en hartelijke gastvrijheid. Hier is alles namelijk net ietsjes kleiner en overzichtelijker dan ergens anders.

Sportieve vakantierecreatie maakt het "ben-lekker-op-vakantie"-gevoel compleet. Bijzonder is ook de speciale camping voor paragliders (vliegkamp) waar een ideale wind waait of het met verschillende milieuprijzen onderscheiden kruidendorp Irschen.

Langs de Drau loopt bovendien de gezinsvriendelijke Drau-fietsroute.

Informatie:
Ferienregion Oberdrautal
A-9771 Berg im Drautal
tel.: 0043/4712/667
fax: 0043/4712/713
e-mail: (oberdrautal@carinthia.org)

Lieser-Maltatal

Hier zijn kampeerders door twee nationale parken, het nationaal park Hohe Tauern en het nationaal park Nockbergen, omgeven. Hier kan men heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie. De meren, almweiden en bergen vormen een prachtig vakantiegebied.

Bijzonder welkom zijn hiwer ook jonge, kleine en zelfs de allerkleinste vakantiegangers. Dat is te zien aan de vele baby- en kindvriendelijke inrichtingen op de campings, aan de babysit-service en aan de bonte vakantierecreatie voor kinderen.

Direct in de buurt lokt het nationaal park Nockbergen met gezellige gezinsvriendelijke wandelingen en wandeltochten van hut naar hut. Het Porsche-automuseum of de "luier-wandel-mijl", een drie kilometer lange wandeling die makkelijk met een kinderwagen te doen is door het sprookjesbos met een speciaal indianen- en babydorp. Dat doet de hartjes van kinderen feller kloppen.

Informatie:
Tourismusverband Lieser-Maltatal
A-9853 Gmünd
tel.: 0043/4732/2222
fax: 0043/4732/3978
e-mail: tourist-info@lieser-maltatal.or.at

Rosental

Dit dal is van het bergmassief van de Karawanken en de rivier de Drau omgeven. Het natuurlijke landschap van dit dal is nog ongerept. Hier wordt vakantieplezier voor het gehele gezin aangeboden.

Speciale vakantietips zijn een wandeltocht door het ruige Tschepparavijn, een gezellig ritje met het boemeltreinje en het wildpark Rosegg. De campings hebben een hoge kwaliteitsstandaard en ze bieden veel ontspanning in de vrije natuur.

Bovendien is er hele dagen kinderanimatie met verschillende wandeltochten voor kinderen, een bezoek aan een boerderij, kanoën en roeien en nog veel en veel meer.

Informatie:
Carnica-Region Rosental
Kirchgasse 5
A-9170 Ferlach
tel.: 0043/4227/5119
fax: 0043/4227/4970
e-mail: (rosental@carinthia.com)

Zuid-Karinthië

Kamperen in het zuiden: "De fantastische 4" (Strandcamping Turnersee, Sonnencamp Gösselsdorfersee, Rutar Lido FKK, Camping Pirkdorfersee) bieden een ideale vakantie.

Leuk zwemplezier met vrij entree bij alle vier meren, recreatiesport, kinderanimatie, mini-evenementen, ritjes met het boemeltreintje alsmede een kindercircus.

In deze regio ligt ook het warmste meer van Karinthië om in te zwemmen, de "Klopeinersee". Het water van dit meer kan in de zomer tot aan 30°C temperatuur krijgen.

Informatie:
Tourismusverband Südkärnten
Kirchplatz 1
A-9141 Eberndorf,
tel.: 0043/4236/3177
fax: 0043/4236/3004
e-mail: (suedkaernten@carinthia.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...