Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma Goudvishal Arnhem komende twee weken

Datum nieuwsfeit: 28-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Goudvishal Arnhem

www.xs4all.nl/~goudvish/

vrijdag 28 januari
FORMS U.K. SPECIAL
Genre: drum &bass.
DJs: SHY FX (u.k.) TYSON & MC VIN-E
Entree: f 12,50 (na 0.00u: f 15,-)
Open: 22.00u

Persbericht:
Vorig jaar was SHY FX ook al eens in de goudvishal en liet daar een verbijsterde sufgedanste massa achter. De jungle pionier van het eerste uur zal vanavond ook weer een stomende jungle set neerzetten die de aanwezigen het uiterste van hun dansbenen zal laten vergen.

zaterdag 29 januari
Underground Black Metal fest
Met: GOTMOOR (b), FLUISTERWOUD, KERBEROS, & CERBERUS. Entree: f 10,-
Open: 19.00

Persbericht:
Donkere wolken pakken zich samen boven de goudvishal,woedend spuwen de weergoden een alles in haar pad vernietigende bliksemstraal in de richting van ons podium… een oorverdovend lawaai, een verblindende flits en al wat er op ons podium nog rest zijn vier onwerkelijke bands die zich doorgaans niet in het daglicht vertonen. Vanavond staat het neusje van de zalm van de black metal scene der lage landen bij ons de goden uit de hemel te rammen. Super agressieve blackmetal is wat ze brengen en een verbijsterd publiek is wat ze achter laten. GOTMOOR komt uit Belgie en de leden van deze band dragen namen als 'YSENGRIM' CLAUWEART' en 'NEVEL'. Hun nieuwste (en eerste) CD heet 'uit den donkeren grond gerezen'.
De mannen (of trollen?) van FLUISTERWOUD schreeuwen hun teksten geloof ik in het Nederlands, wat de band van BOTMUYL, NACHTRAAF, HAVOQUE en WILGENMAN bijzonder maakt is het ontbrken van de basgitaar in de verder klassieke metal bezetting.

FLUISTERWOUD HOMEPAGE: home.wxs.nl/~doksite/fluisterwoud.html GOTMOOR HOMEPAGE: bewoner.dma.be/gotmoor/

vrijdag 04 februari
Le Maxx Brandweerman & Ubermass night.
Relaxx, performance & dance
Entree: met studenten pas: f 5,- en zonder pas: f 7,50 Open: 21.00u

Persbericht:
LE MAXX is een mix van performancecafe en danceparty met een vleugje lounge. Een aantal Arnhemse DJ's (o.a. Tyson, PeterK en Tom) zullen LE MAXX 'hosten'Naast de DJ's zijn er ook live-acts, dance performances, video-instalaties en film.
Vanavond zal animatie filmer Tom Vullings een aantal van zijn animatie filmpjes laten zien. Waaronder de wereldpremiere van het nieuwste Ubermass filmpje.

Zaterdag 05 februari
Goudvishal & Beatz of Boom present Sure Shot
concert: MUDSLINGAZ (utrecht), RUDETEENZ (zwolle) + breakdancers PERFECT COMBINATION (apeldoorn)+ DJs Ali Khan en dj EKA
genre: hiphop
entree: f 12,50
na 0:30u f 7,50
open 21:00

persbericht:
in samenwerking met het stadsomroep arnhem programma Beatz of Boom presenteert de Goudvishal vanavond een Sureshot avond die alle elementen van de hip hop cultuur vertegenwoordigd.
Om 22.30 zullen de 5 headz van het zwolse RUDE TEENZ hun engels en nederlandstalige hiphop brengen. Vanaf 23.30 laten de MUDSLINGAZ uit utrecht hun laatste werk laten horen en om 24.00 'breaken' de breakdancers van de PERFECT COMBINATION uit apeldoorn hun nek met de met de zeer energieke combinatie van 'poppin' & shockin', breakin' & lockin''.
Beatz of boom is elke woensdag avond te beluisteren van 21.00 tot 23.00 op stadsomroep arnhem. (kabel: 93.1 en 105.9 FM)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie