Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vandaag en maandag in de Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 28-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.

vrijdag 28 januari 2000

HOORZITTING

Leden van de vaste Commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties horen in het provinciehuis te Utrecht vertegenwoordigers van verschillende gemeenten en belangenorganisaties ter voorbereiding van de behandeling van het wetsvoorstel tot gemeentelijke herindeling in een deel van de provincie Utrecht. De hoorzitting wordt vooraf gegaan door een rondrit door de betrokken gemeenten. De volgende leden nemen deel aan het bezoek: Van Beek (VVD), Van den Berg (SGP), De Cloe (PvdA), Hoekema (D66), Mosterd (CDA), Oedayrai Singh Varma (GroenLinks), Rouvoet (RPF), Schutte (GPV) en Verburg (CDA).

maandag 31 januari 2000

OPENBARE HOORZITTING

Defensie: 10.00 tot ca. 18.00 uur - Groen van Prinstererzaal Agenda: het horen van vertegenwoordigers van verschillende organisaties op het gebied van Defensie over het defensiebeleid voor de komende tien jaar (Defensienota 2000).
Deze hoorzitting is rechtstreeks te beluisteren via de Draadomroep.

BESLOTEN COMMISSIEVERGADERING

Werkgroep 5e nota Ruimtelijke Ordening: 12.00 uur - Klompézaal

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij brengen vanaf 17.00 uur een bezoek aan het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, waar zij zullen spreken met vertegenwoordigers van verschillende landbouwraden. De onderwerpen van gesprek zijn onder meer: biotechnologie en voedselveiligheid. De volgende leden nemen deel:
Ter Veer (D66), Waalkens (PvdA), Van Ardenne-van der Hoeven (CDA), Meijer (CDA) en Geluk (VVD).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie