Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 29-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 29 Januari 2000.

_________________________________________________________________

Aanhouding na geweldpleging

De politie heeft woensdagavond 26 januari rond 21:00 uur twee jongens uit Voorhout aangehouden voor het mishandelen van een jongen uit Warmond. Nadat de jongens in een snackbar aan de Herenstraat een korte woordenwisseling met elkaar hadden gehad, werd de 15-jarige jongen uit Warmond nadat hij naar buiten was gegaan door de jongens geslagen. Het slachtoffer wist korte tijd later een passerende politieauto te stoppen. Met het signalement dat hij gaf werden even later de twee jongens, allebei van 17 jaar, aangehouden.

_________________________________________________________________

Conducteur bedreigd

De politie heeft vrijdagmiddag 27 januari een 30 jarige Rotterdammer aangehouden omdat hij eem treinconducteur met een mes zou hebben bedreigd. De gebeurde in een treinstel dat op dat moment stil stond bij het station Voorhout. vDe man maakte in de coupé veel stennis en vernield het meubulair totdat hij door agenten werd overmeesterd, De conducteur bleef ongedeerd. Het motief van de man is nog niet bekend. Hij is overgedragen aan de spoorwegpolitie. Als gevolg van de arrestatie liep de trein vanuit Haarlem richting Leiden, enige vertraging op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie