Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man (40) bekneld bij aanrijding in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 29-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Nieuwegein
Man (40) bekneld bij aanrijding/
Nieuwegein, 29 januari 2000.

Te veel alcohol op.

Op vrijdagavond 28 januari vond omstreeks 19.00 uur op de kruising van de 's Gravenhoutseweg en de Zwolse Veste in Nieuwegein een aanrijding plaats tussen 2 personenauto's.

Hierbij kwam een 40-jarige Nieuwegeiner in zijn auto bekneld te zitten. Het slachtoffer werd door de brandweer van Nieuwegein uit de auto bevrijd en is voor nader onderzoek overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

De andere bij de aanrijding betrokken automobilist was een 54-jarige inwoner van Hagestein. Hem werd gevraagd mee te werken aan een alcoholtest. Er werd bij hem een alcoholpromillage van 0,95 promille geconstateerd. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Aan hem is een dagvaarding uitgereikt.

Oproep getuigen.

Omdat de juiste toedracht van het ongeluk bij de politie nog niet geheel duidelijk is, wordt getuigen gevraagd contact op te nemen met de politie van district Lekstroom.

Telefoonnummer district Lekstroom: 030 - 6 02 31 11.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie