Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werelds wokken tijdens de Aardappel Achtdaagse 2000

Datum nieuwsfeit: 29-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Werelds wokken tijdens de Aardappel Achtdaagse 2000

06/08/1999 - Den Haag- Het NIVAA organiseert van 29 januari tot en met 5 februari 2000 de jaarlijks terugkerende campagne "De Aardappel Achtdaagse". De actie staat dit keer in het teken van roerbakken met vastkokende aardappelen. Op de AGF Totaal '99 zal de nieuwe campagne worden gepresenteerd aan AGF-inkopers, pers en andere belangstellenden.

Roerbakken

Roerbakken, ook wel "wokken" genoemd, is een trendy manier van maaltijdbereiden. Het is snel, gemakkelijk en gezond. Meestal eten consumenten roerbakgerechten in combinatie met rijst of pasta. De Aardappel Achtdaagse 2000 laat hen zien dat dit soort gerechten ook heel goed en smakelijk met aardappelen gemaakt kunnen worden. Tijdens de campagne zullen acht roerbakrecepten met aardappelen worden gepresenteerd, uiteenlopend van een Mexicaanse schotel tot en met Koe Low Yuk.

Vastkokende aardappelen

De consument wordt geadviseerd voor deze gerechten een vastkokende aardappel te gebruiken. Dit kooktype is namelijk bijzonder geschikt om te roerbakken en bovendien populair bij jonge consumenten. Het is volgens hen een smakelijke aardappel, die er visueel aantrekkelijk uitziet en gemakkelijk te bereiden is, omdat hij stevig blijft bij koken en bakken.

Campagne

Voor de campagne zal point-of-sales-materiaal worden gemaakt, bestaande uit vlaggenlijnen, receptenfolders en bijsluiters met recepten voor in de aardappelverpakking. Voorts zullen een tv-commercial en advertenties in damesbladen de campagne in de media ondersteunen. Het NIVAA organiseert de campagne in nauwe samenwerking met de Nederlandse kleinverpakkers van aardappelen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met het NIVAA, (info@nivaa.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie