Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: beloning voor inlichtingen

Datum nieuwsfeit: 29-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht
Beloning van fl. 25.000 voor inlichtingen i.v.m. gedode man (36)/ Utrecht, 29 januari 2000.

Man met messteken om het leven gebracht.

De Hoofdofficier van Justitie in het arrondissement Utrecht looft een beloning uit van vijfentwintigduizend gulden; fl. 25.000,- aan degene die aanwijzingen of inlichtingen verstrekt, die kunnen leiden tot de aanhouding, althans het bekend worden van de identiteit van de dader(s) c.q. mededader(s) van de moord c.q. doodslag op de 36-jarige Utrechtse inwoner Muammer Kaplan.

Muammer Kaplan werd op dinsdag 9 november 1999 omstreeks 12.00 uur levenloos aangetroffen in een grillroom/shoarmazaak aan de Amsterdamsestraatweg 206 te Utrecht. Hij bleek door meerdere messteken om het leven te zijn gebracht. De grillroom werd gedreven onder de naam 'Hazar'. In deze grillroom was dhr. Kaplan in de nacht van 8 op 9 november 1999 werkzaam geweest.

Recherche Bijstands Team (RBT).

Heeft u informatie met betrekking tot dit misdrijf, belt u dan met het Recherche Bijstands Team 'Hazar' van de Politie Regio Utrecht of schrijf naar de Politie Regio Utrecht, afdeling Recherche Ondersteuning, t.a.v. Recherche Bijstands Team 'Hazar', Postbus 8300, 3503 RH Utrecht.

De door u verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld.

Indien door meer dan 1 persoon rechtens op uitkering van de beloning aanspraak zal worden gemaakt, zal aan elk van hen een deel van de beloning worden uitgekeerd, in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.

Telefoonnummer Recherche Bijstands Team: 030 - 2 10 00 02.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie