Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volvo's S40 en V40 in exclusieve Special Edition

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Volvo's S40 en V40 in exclusieve Special Edition

(31 Januari 2000)

PERSBERICHT:

Volvo presenteert de populaire S40 en V40 in een extra aantrekkelijke 'Special Edition'-uitvoering. Het gaat bij deze 'Special Edition' om een smaakvolle combinatie van exclusieve fabrieksopties, waarmee de Volvo's S40 en V40 een nog jongere en energiekere uitstraling krijgen. Heel bijzonder is de speciale gele exterieurkleur waarin de 'Special Edition'-modellen kunnen worden geleverd. Dit 'Panama Yellow' was enkele jaren geleden zeer populair bij kopers van de extra snelle 'R'
-versies van de Volvo 850 en Volvo V70.

'Special Edition' is als pakket leverbaar op vrijwel elke uitvoering van de Volvo S40 en V40. Het voegt aan de rijke basisuitrusting van de populaire Volvo's uit het compact segment smaakvolle details toe. Zo krijgen de Volvo's S40 en V40 in de 'Special Edition'-uitvoering 16 inch lichtmetalen wielen in R-design met 205/50-banden, een achterspoiler en zogenaamde black dual koplampen, die matzwart zijn ingekleurd. Verder krijgen deze modellen het Haga-interieur met voor en achter extra opbergnetten én chique carbon inlays op het dashboard. Het totale pakket aan opties vertegenwoordigt een waarde van bijna 7.500 gulden. De koper van een Volvo S40 of V40 'Special Edition' hoeft echter maar 2.250 gulden extra te betalen. Een voordeel van ruim 5.000 gulden.

De opties van het 'Special Edition'-pakket kunnen ook worden gecombineerd met Volvo's Dynamic Line voor de S40 en V40. In dat geval krijgt de auto de aanduiding Dynamic Special Edition Line. Bovendien wordt het aantal opties dat met de Dynamic Line al zaken als airconditioning, koplampwissers, cruise control en mistlampen voor omvat, nog eens uitgebreid met een met leer bekleed sportstuurwiel en de eerder genoemde extra's van het 'Special Edition'-pakket. Door de combinatie met de Dynamic Line loopt het voordeel van het 'Special Edition'-pakket op tot ruim 8.500 gulden.

Tot slot kan ook de succesvolle Europa-uitvoering van de Volvo's S40 en V40 gecombineerd worden met de opties van het 'Special Edition'- pakket. De auto heet dan Europa Special Edition en heeft een zeer verfijnde uitrusting met naast de bij het 'Special Edition'-pakket genoemde opties, onder meer elektrisch bedienbare ramen achter, airconditioning, afstandsbediening met safe-lock en een buitentemperatuurmeter. Volvo becijfert het voordeel voor de consument bij de Europa Special Edition op ruim 10.000 gulden. De exclusieve 'Special Edition'-modellen van de Volvo S40 en V40 zijn direct leverbaar. De Volvo S40 'Special Edition' is er vanaf f 49.150,-, de Volvo V40 'Special Edition' vanaf f 51.400,-.

www.volvocars.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie