Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NetManage introduceert OnWeb eBusiness

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NetManage introduceert OnWeb eBusiness

Nieuwe eBusiness-oplossingen voor het toegankelijk maken van bedrijfsapplicaties en data via het Web

Veenendaal, 31 januari 2000 - NetManage, toonaangevend leverancier van oplossingen voor eBusiness en integratie van applicaties, introduceert een nieuw productassortiment waarmee organisaties op eenvoudige wijze applicaties en informatie kunnen integreren en beschikbaar stellen via het Internet. Klanten kunnen zo hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en hun bedrijfskritische informatie beschikbaar stellen aan nieuwe gebruikers, zakelijke partners en klanten, terwijl ze tegelijkertijd hun investeringen in bestaande bedrijfskritische applicaties optimaal benutten.

Gebruikers in het bedrijfsleven en bij de overheid kunnen profiteren van oplossingen die voorzien zijn van een gemeenschappelijk beheerplatform. Bovendien kunnen ze terugvallen op de ingebouwde real-time ondersteunings-functies van NetManage. Het productaanbod omvat complete serverproducten voor bedrijfsintegratie waarmee nieuwe applicaties kunnen worden ontwikkeld die optimaal gebruik maken van allerlei bestaande gegevensbronnen en producten voor host-to-webpublicatie. Hierdoor kunnen zowel interne als externe gebruikers via een webbrowser over hostapplicaties beschikken. De eBusinessproducten van NetManage zijn eenvoudig te configureren en zijn uitgerust met een krachtige, grafische, op zakelijke regels gebaseerde ontwikkelomgeving waarmee klanten optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van de Internet-economie.

De nieuwe producten worden uitgebracht onder de merknaam OnWeb van NetManage. Ze maken deel uit van het eN2000 eBusiness Framework van NetManage, dat garant staat voor integreerbaarheid en compatibiliteit met de bestaande desktop-, server- en web-to-host-oplossingen van NetManage.

Zvi Alon, president en CEO van NetManage: "Door bestaande NetManage-technologieën te combineren met die van Simware en Wall Data, twee bedrijven die we onlangs hebben overgenomen, kunnen wij nu een uitgebreid productassortiment voor eBusiness op het web aanbieden. We bevinden ons nu in de positie dat we een ongeëvenaarde reeks oplossingen kunnen bieden aan onze klanten, die zich op de markt van de eBusiness willen begeven. Klanten beschikken nu over een compatibel productassortiment dat aansluit bij hun bestaande oplossingen voor toegang tot hostsystemen."

De eerste OnWeb eBusiness-oplossingen van NetManage zijn OnWeb eBusiness Integrator, OnWeb eBusiness Development Kit en OnWeb ePublisher. Dankzij de compatibiliteit tussen de producten kunnen organisaties die bijvoorbeeld met OnWeb ePublisher werken probleemloos upgraden naar OnWeb eBusiness Integrator wanneer hun behoeften toenemen.

Het OnWeb-productassortiment is schaalbaar van enkele tientallen tot vele duizenden gebruikers en kan overweg met zowel enkelvoudige als samengestelde informatiebronnen. OnWeb eBusiness Integrator ondersteunt tevens fouttolerantie en verdeling van werkbelasting, waardoor het een ideale oplossing vormt voor bedrijfskritische applicaties.

Met de OnWeb-oplossingen kunnen organisaties bestaande real-time host-applicaties ombouwen voor gebruik op het web, en nieuwe applicaties ontwikkelen voor klanten, dealernetwerken, callcenters en de supply- en demand chain. Zo kunnen nieuwe applicaties worden gebouwd, van oplossingen voor elektronisch bankieren tot elektronische winkels, die optimaal rendement halen uit de omvangrijke investeringen in bestaande systemen en gegevens.

OnWeb eBusiness-oplossingen:

OnWeb eBusiness Integrator
Met OnWeb eBusiness Integrator kunnen klanten krachtige, nieuwe high-availibility applicaties ontwikkelen die gebruik maken van verschillende bestaande hosttoepassingen en gegevensbronnen en die tienduizenden gebruikers kunnen ondersteunen. OnWeb eBusiness Integrator -- met onder meer OnWeb eBusiness Designer, een grafische, op zakelijke regels gebaseerde drag-and-drop applicatie-ontwikkelomgeving -- biedt productiemanagers de mogelijkheid hun bedrijfssystemen uit te breiden tot dealernetwerken, zakelijke partners en klanten. OnWeb eBusiness Integrator stelt klanten in staat bestaande real-time hostapplicaties of gegevensbronnen op meerdere hostsystemen te benaderen en deze informatie te combineren tot nieuwe diensten voor nieuwe gebruikers. Gegevens uit diverse backend-systemen worden gecombineerd tot één enkel overzicht van bedrijfsinformatie in een browser. Bovendien ondersteunt OnWeb eBusiness Integrator alle clients en platforms dankzij een scala van communicatie-opties en protocollen, inclusief mobiele en draadloze communicatie. De OnWeb Professional Services voor eBusiness voorzien klanten die dit product gebruiken voor applicatieontwikkeling van uitgebreide ondersteuning, variërend van consultancy op het gebied van applicatieontwikkeling tot kant-en-klare oplossingen.

OnWeb eBusiness Development Kit
De OnWeb eBusiness Development Kit bestaat uit een reeks 'objecten' voor hostcommunicatie, en voorbeeldapplicaties waarmee klanten met standaard Microsoft- en Java-ontwikkelomgevingen Web-applicaties kunnen bouwen. Met de OnWeb eBusiness Development Kit, die draait op hostsystemen onder Windows NT, Windows 2000 en UNIX, kunnen geïntegreerde applicaties worden ontwikkeld die tot 150 gebruikers ondersteunen en draaien op een tussenliggende server waarop tot 4 afzonderlijke bronnen van hostgegevens uit de backend kunnen worden geïntegreerd. De OnWeb eBusiness Development Kit is bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen van prototypes van nieuwe webapplicaties, mede dankzij ondersteuning door NetManage Professional Services.

OnWeb ePublisher
OnWeb ePublisher stelt gebruikers in staat bestaande, niet-grafische host-applicaties om te bouwen voor gebruik via het Web. Met OnWeb eBusiness Publisher, een configureerbaar systeem dat wordt aangestuurd via scripts en sjablonen, kunnen klanten snel websystemen implementeren waarbij wordt voortgebouwd op bestaande real-time hostapplicaties. OnWeb ePublisher omvat een gebruikersautorisatiesysteem en maakt gebruik van directory-technologie voor gebruikersprofielen. Het systeem kan worden toegesneden op de behoeften van individuele gebruikers en de communicatie-apparatuur waarvan deze gebruik maken, zoals PDA's en draadloze mobiele computers. OnWeb ePublisher is schaalbaar van tien tot duizenden gebruikers en is ontworpen voor het publiceren van afzonderlijke hostapplicaties. Zo kunnen bestaande systemen eenvoudig worden uitgebreid tot het Web. OnWeb ePublisher draait onder Windows NT en Windows 2000.

Over NetManage
NetManage, opgericht in 1990, is toonaangevend leverancier van een compleet assortiment softwareproducten voor hosttoegang, applicatie-integratie, gecentraliseerd beheer en real-time ondersteuning, waarmee bedrijfsinformatie kan worden omgezet in krachtige eBusiness-oplossingen. NetManage biedt ondernemingen een praktisch en eenvoudig migratiepad waarmee deze hun eBusiness-initiatieven kunnen ontplooien en effectief kunnen concurreren in de groeiende Internet-economie. NetManage levert producten en diensten over de gehele wereld via de eigen verkooporganisatie, internationale dochterbedrijven en geautoriseerde distributiepartners. Het hoofdkantoor van de Northern Region (Benelux en Scandinavië) is gevestigd in Veenendaal en staat onder leiding van Chris Mason. Voor meer informatie kunt u naar www.netmanage.com gaan, een e-mailbericht sturen naar (sales@netmanage.nl) of +31 (0) 318 519696 bellen.

Einde persbericht

Voor meer informatie:
Hanneke van Dreumel Laura van Riemsdijk
Jeronimus|Wolf B.V. NetManage Northern Region
(0344) 64 06 07 (0318) 51 96 96
Hanneke@jeronimus-wolf.nl (Laura.van.Riemsdijk@NetManage.nl)

# # #

NetManage, eN2000, ViewNow, SupportNow, het NetManage-logo en het 'lizard-in-the-box'-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van NetManage en/of haar dochterbedrijven in de Verenigde Staten en in andere landen. Simware and Salvo zijn geregistreerde handelsmerken van Simware Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...