Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netmenu.nl: dé meta-zoekmachine van Nederland

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
===========
PERSBERICHT
===========

NETMENU.NL - dé meta-zoekmachine van Nederland.

Heeze, 31 januari 2000 - Sinds deze maand kunnen internetters gebruik maken van een nieuwe meta-zoekmachine: NETMENU.NL. Waar andere meta-zoekmachines zich beperken tot de resultaten van Amerikaanse zoekmachines, combineert Netmenu.nl de beste resultaten van voornamelijk Nederlandse zoekmachines zoals Ilse en Track. Hierdoor zal de zoektocht van de Nederlandse internetter veel sneller tot resultaat leiden. Tevens bevat de website een Gids met links naar de beste sites op het Internet en een gratis URL redirect service.

Wat Netmenu.nl tevens uniek maakt is dat de website volledig interactief is. Bezoekers kunnen zelf bepalen hoe de website er uit ziet door middel van voorkeursinstellingen en is er de mogelijkheid om persoonlijke links te plaatsen. Ook kan men zelf bepalen welke headlines van de 8 nieuwscategoriën op de website te zien zijn.

Met de gratis URL redirect service kunnen internetters, welke over een eigen homepage beschikken, gebruik maken van een Netmenu subdomein. Hierdoor heeft men niet langer een lang en moeilijk te onthouden url zoals members.provider.nl/users/j/~j.jansen/index.html, maar een professioneel ogende domeinnaam zoals jansen.netmenu.nl.

Om Netmenu.nl bij een groot publiek bekend te maken, worden reclame-banners op diverse goedbezochte websites geplaatst.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van netmenu.nl of kunt u contact opnemen met:

Alting Software
Harry Alting
E-mail: (info@netmenu.nl)
Tel: 040 2260250
Fax: 040 2265875

netmenu.nl

=================

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie