Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PeopleSoft introduceert PeopleTools 8 Internet Architectuur

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PeopleSoft introduceert PeopleTools 8 Internet Architectuur

Het eerste server-centrische ontwikkelplatform voor zakelijke toepassingen

Amsterdam, 31 januari, 2000 - PeopleSoft kondigt de beschikbaarheid aan van haar PeopleTools 8 Internet architectuur, het eerste server-centrische ontwikkelplatform van een van de marktleiders op het gebied van ondernemingssoftware. Met PeopleTools 8 wordt de mogelijkheid van snelle ontwikkeling, ingebruikname en kosteneffectief beheer geboden van PeopleSoft's volgende generatie eBusiness toepassingen voor business-to-business transacties en samenwerking met behulp van het Internet.

PeopleTools is per direct beschikbaar met PeopleSoft's Enterprise Performance Management 8, PeopleSoft's eBusiness intelligence oplossing. (Zie persbericht met dezelfde datum).

Internettoegang tot PeopleSoft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie