Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 31-01-2000

Persberichten 31 januari 2000 - 2/

Berichten uit de regio

Eindhoven: Twee auto's vernield
Van twee auto?s die geparkeerd stonden op de Memlincstraat en de Quinten Matsijslaan is een ruit ingeslagen met een steen. De Memlincstraat is een zijstraat van de Quinten Matsijslaan. De vernielingen gebeurden in de nacht van zondag op maandag.

Helmond: Aanhanger gestolen
Vanaf de 3e Haagstraat is in de nacht van zondag op maandag een aanhanger gestolen. Op de aanhanger stonden een trilplaat en een stenenknipper. De aangever had de aanhanger met het gereedschap gehuurd. De waarde is fl. 7.900,-.

Helmond: Gereedschap weg
Afgelopen zaterdag is vanuit een berging achter een woning aan de Anna van Eekerenstraat gereedschap gestolen. Er verdwenen twee boormachines, een schuurmachine, een powervijl en enkele schroevendraaiers. De deur van de berging was niet afgesloten.

Mierlo: Computer uit school gestolen
Uit een school aan de Bisschop van Mierlostraat is tussen vrijdagavond en zondagmiddag een computer gestolen. Aan de speelplaatskant is een thermopaneruit vernield, waardoor de pc gepakt kon worden. De waarde van de computer is ongeveer fl. 2.600,-. De schade bedraagt enkele duizenden guldens.

Valkenswaard: Inbraak in kantoor
In het afgelopen weekend is ingebroken in een kantoor aan het Brouwerijplein. Uit het kantoor verdwenen twee computers en een fotocamera. De waarde is ongeveer fl. 4.800,-. Het is nog onduidelijk hoe men binnen gekomen is.

Waalre: Inbraak in winkel
Dit weekend is in een winkel aan den Hof ingebroken en een hoeveelheid sieraden en zonnebrillen weggenomen. De daders hebben de deur opengebroken en het pand geheel doorzocht.

Veldhoven: Ruit school vernield
Maandagmorgen tussen 7.30 en 7.45 uur is een ruit van de school aan de Eikebeek vernield. Toen de conciërge om 7.30 uur de personeelsruimte van de school in kwam was er nog niets aan de hand. Om 7.45 uur bleek de ruit van deze ruimte ingegooid te zijn. In de ruimte lag een bierfles. De schade is fl. 250,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie