Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavonden EK 2000 van politie Midden & West Brabant

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Politie organiseert informatieavonden over EK 2000

Datum: 31/1/2000
Auteur: Rien van Kuik

De politie Midden en West Brabant geeft in februari twee informatieavonden over de stappen die zij neemt rond de Europese kampioenschappen EK 2000. De avonden zijn niet alleen bedoeld voor horeca-, hotel- en pensioneigenaren, maar ook voor VVV's, ziekenhuizen andere instellingen die te maken kunnen krijgen met supporters uit diverse Europese landen zijn van harte welkom.

De politie Midden en West Brabant heeft voor belangstellen uit Midden Brabant een avond georganiseerd op dinsdag 8 februari 2000 in het regiokantoor van de politie Midden en West Brabant aan de Ringbaan West 232 in Tilburg. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Belangstellenden uit West Brabant kunnen op dinsdag 22 februari 2000 terecht in de Nobelaer aan de Anna Van Berchemlaan 2 in Etten-Leur. De avond begint dan om 20.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Op beide avonden staat vooral de samenwerking tussen politie en bedrijven, die met supporters te maken krijgen centraal.

De politie heeft inmiddels voor beide bijeenkomsten in totaal 350 bedrijven, instellingen uitgenodigd.

Ook belangstellenden vanuit de media zijn op beide avonden van harte welkom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie