Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huisvesting Jongerenwerk Attak Tilburg liefst tegenover 013

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

31-1-2000

Huisvesting Attak in Veemarktkwartier
Voorkeur voor locatie tegenover 013

Het college van b&w heeft besloten om Stedelijk Jongerenwerk Attak te huisvesten in het Veemarktkwartier. De voorkeur gaat hierbij uit naar de locatie tegenover 013 (Veemarktstraat). Voor de vestiging op deze locatie wordt een nader voorstel uitgewerkt.

Veemarktkwartier logische keuze
In het Veemarktkwartier zullen zich door de aanwezigheid van instellingen op het gebied van popmuziek, kunst en culturele bedrijvigheid per definitie al veel jongeren bevinden. De huisvesting van het stedelijk jongerenwerk in dit gebied maakt dan ook een goede samenwerking mogelijk met deze instellingen en bedrijven. Alternatieve locaties buiten het Veemarktkwartier zullen voor Attak altijd minder mogelijkheden bieden om de jongeren te motiveren en activeren. De locatie tegenover 013 is binnen het Veemarktkwartier de beste optie. Voordeel van deze locatie is ondermeer dat de drukte van jongeren op één plek geconcentreerd wordt en daardoor beter beheersbaar zal zijn. Op dit moment wordt onderzocht welke exacte bouwmogelijkheden op de locatie aanwezig zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie