Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 31-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Friesland, plaats: Leeuwarden 31-01-2000

Politieberichten Leeuwarden 31/1/2000 (07.00 - 13.00)/

Leeuwarden: inbraak woning
Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de Wijbrand de Geeststraat. Een raam werd geforceerd. Een 23-jarige inwoonster van Leeuwarden heeft aangifte gedaan. Weggenomen zijn 15 cd-roms en 50 cd's.

Leeuwarden: zware mishandeling
Op maandag 31/1, omstreeks 10.20 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de Willemskade te Leeuwarden een man in een invalidewagen mishandeld zou worden. Op het trottoir voor een perceel aan de Willemskade troffen wij een invalidewagen onder het bloed aan. Het slachtoffer, een 69-jarige inwoner uit Leeuwarden, was inmiddels de woning binnengebracht. Het slachtoffer was door zijn ex-schoonzoon, een man van 43 jaar uit New York, mishandeld. Het slachtoffer had verwondingen(snijwonden) aan zijn gezicht en handen. Deze waren toegebracht door een stanleymes. Toen het slachtoffer hulp kreeg van omstanders, ging de verdachte er vandoor. De verdachte kon even later op het Zuiderplein worden aangehouden. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het MCL-zuid. Het stanleymes is nog niet aangetroffen. De familie werd al een tijdje lastig gevallen door de verdachte. De verdachte is ingesloten.

Leeuwarden: brand Cambuurplein
Omstreeks 12.00 uur werd brand gemeld in de voormalige supermarkt 'De Boer' aan het Cambuurplein. Het pand wordt op dit moment gesloopt. Er staan hekken omheen, desondanks is er brand gesticht. Waarschijnlijk is de jeugd hier debet aan. Brandweer heeft de brand geblust.

Voor inlichtingen: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie