Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telfort en Cisco tekenen contract met GigaPort

Datum nieuwsfeit: 14-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Telfort persbericht


Amsterdam, 14 januari 2000 -- Telfort en Cisco hebben een contract getekend met GigaPort voor de levering van het nieuwe SURFnet5, belangrijk onderdeel van het GigaPort-Netwerk. Het contract met GigaPort vertegenwoordigt een waarde van 70 miljoen gulden. SURFnet5 voorziet in de levering van een backbone op basis van de nieuwste technologieën. Dit onderzoeksnetwerk stelt hoger onderwijs-instellingen, onderzoeksinstituten en bedrijven in Nederland in staat innovatieve en geavanceerde Internettechnologieën te ontwikkelen en uit te testen.

Telfort en Cisco zijn door GigaPort verkozen boven zes andere aanbieders. GigaPort is een initiatief van de ministeries van EZ, OC&W en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie