Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bespreking Haags Stadsdeelplan Loosduinen 2001

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

24 januari 2000

Uitnodiging: bespreking Stadsdeelplan Loosduinen 2001

Op dinsdag 1 februari a.s. om 20.00 uur bespreekt de stads- deelcommissie Loosduinen de: "Hoofdlijnen stadsdeelplan Loosduinen 2001". Deze bijeenkomst vindt plaats in het Zorgcentrum Houthage, Toon Dupuisstraat 10 en wordt voorgezeten door burgemeester Deetman. Voor deze bijeenkomst nodigt het gemeentebestuur alle belangstellenden en geïnteresseerden uit om hun mening te geven over de thema's die in het Stadsdeelplan aan de orde zouden moeten komen.

In het stadsdeelplan, dat voor veel gebieden in Den Haag wordt voorbereid, wil de gemeente de zaken vastleggen die te maken hebben met o.a. openbare ruimte, veiligheid, leefbaarheid, jongeren en bewonersondersteuning. Het gemeentebestuur wil voor de totstandkoming van het definitieve stadsdeelplan Loosduinen in een zo vroeg mogelijk stadium al weten wat de belangstellenden uit Loosduinen vinden over de toekomst van hun stadsdeel. Vervolgens zullen de conclusies van deze avond worden betrokken bij het opstellen van het definitieve stadsdeelplan, dat voor de zomer in de commissie Algemene Bestuurlijke en Politie-en Brandweeraangelegenheden moet worden vastgesteld.

Over in het bijzonder de thema's: wijkveiligheid en jongeren, leefomgeving, en communicatie is er deze avond de mogelijkheid om in discussiegroepen met commissieleden, die alle fracties vertegenwoordigen, van gedachten te wisselen.

Belangstellenden die de notitie Hoofdlijnen stadsdeelplan Loosduinen 2001 willen inzien kunnen dit rapport verkrijgen bij het secretariaat van de stadsdeelcommissie, telefoon: 070 - 353 3630.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie