Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schietoefeningen op Botgat en Falga Den Helder

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Schietoefeningen op Botgat en Falga.

betreft:
week: week 04

De landmacht houdt in februari schietoefeningen met luchtdoelgeschut op de schietterreinen Botgat en Falga. In de periode van 1 tot en met 25 februari wordt geschoten op Botgat, op 1 tot en met 4 februari op Falga. De schiettijden zijn dagelijks van 8.30 tot 18.00 uur. Van vrijdagmiddag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur wordt er niet geschoten.

Als er wordt geschoten mag u zich niet in het onveilige gebied begeven. Het onveilige landgedeelte bij schietterrein Botgat is het strand en het duinterrein, tussen strandpaal 8,2 en 10. Het schietterrein Falga bevindt zich tussen strandpaal 5,2 en 40 meter ten noorden van strandpaal 3,4. Of het schietterrein in gebruik is, kunt u zien aan de rode vlag op het gebouwtje bij het duin, de meetpost die bij het schietterrein hoort. Ook op het strand staan waarschuwingsborden met een rode vlag.

_________________________________________________________________

laaste verandering: januari 25, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie