Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verlenging Raamovereenkomst openbaar primair onderwijs

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Algemene Onderwijsbond

Verlenging Raamovereenkomst voor het openbaar primair onderwijs en de CAO voor het bijzonder primair onderwijs

Utrecht, 1 februari 2000 - De werkgeversorganisaties en de onderwijsvakbonden hebben vandaag besloten tot verlenging van de huidige raamovereenkomst/CAO primair onderwijs tot 1-8-2001.

Om scholen voldoende tijd voor het invoeren van eventuele wijzigingen in de huidige raamovereenkomst/CAO-PO per 1-8-2000 te geven, is het nodig om hen uiterlijk 1 februari 2000 van deze wijzigingen op de hoogte te stellen. Werkgevers en onderwijsvakorganisaties hebben geen akkoord over eventuele wijzigingen kunnen vaststellen. Wel zijn allen bereid tot het verlengen van de huidige afspraken tot 1-8-2001.

Een en ander betekent dat de Raamovereenkomst voor het primair onderwijs gehandhaafd blijft en dat voor het bijzonder onderwijs de CAO-PO (Raamovereenkomst plus het akkoord over de flex-wet, de zogenaamde 180-dagenregeling) gehandhaafd blijft.

Werkgevers en werknemers hebben in goed overleg procedureafspraken gemaakt voor het overleg gericht op de realisatie van een CAO primair onderwijs per 1-8-2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie