Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Robert Ranzijn treedt toe tot directie van Ilse Media Groep

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht: Robert Ranzijn treedt toe tot directie van Ilse.

Per 1 februari 2000 zal Robert Ranzijn toetreden tot de directie van de Ilse Media Groep B.V.. Hij krijgt bij Ilse de positie van Chief Financial Officer. De laatste acht jaar was de heer Ranzijn CFO van NedGraphics Holding N.V.. Hij heeft onder meer een belangrijke rol gespeeld bij de beursgang van NedGraphics.

Ilse is de bekendste en populairste website van Nederland, zo blijkt uit onderzoeken van Multiscope en Nipo. Ilse wil uitgaande van deze positie de belangrijkste on-line uitgever van Nederland worden. Dit wil ze bereiken met overnamens, partnerships en forse investeringen in marketing.

Om haar ambities te kunnen financieren onderzoekt Ilse de mogelijkheid van een beursnotering. De heer Ranzijn zal een belangrijke rol krijgen in de groei van Ilse en het verwerven van het benodigd kapitaal.

'De groeimogelijkheden van internetbedrijven zijn ongekend. Ilse heeft op deze markt een bijna niet in te halen koploperspositie in Nederland die met een beursgang alleen maar versterkt kan worden. Dat geeft mij persoonlijk en het bedrijf enorme kansen.' zei de heer Ranzijn over zijn nieuwe positie.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie