Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Exclusief Spaans makelaarskantoor opent deuren in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Exclusief Spaans makelaarskantoor opent deuren in Amsterdam.

De First Realty Group concentreert zich op onroerend goed vanaf ƒ2.000.000 in Marbella en Sotogrande, het meest exclusieve deel van de Costa del Sol in Zuid Spanje. Deze van oorsprong Nederlandse onderneming heeft zojuist een vestiging geopend in het Atrium gebouw in Amsterdam.

Discretie, eerlijkheid, kennis van zaken, Nederlandse directheid, kortom professionaliteit, zijn basisprincipes van de werkwijze van het uiterst gespecialiseerde team van First Realty Group. Ons motto is dan ook niet voor niets: ‘The new seriuousness’


- Er is sprake van een gesloten kantoor, er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak.

- Ieder object wordt door advocaten van de First Realty Group op juridische en financiële
aspecten gescreend alvorens het in verkoopname wordt genomen en indien nodig besluiten
wij objecten niet toe te voegen aan ons bestand.
- Objecten worden uitsluitend aan de cliënt aangeboden wanneer deze een bankreferentie
van 2 miljoen gulden heeft overlegd.

- De cliënt wordt vervolgens uitgenodigd voor een geheel verzorgd 3-daags verblijf te Marbella, vliegt business class en verblijft in een 5 sterren hotel ter plaatse. Transfers aldaar vinden plaats in een luxe wagen met geblindeerde ramen teneinde uw privacy optimaal te waarborgen.
- Door middel van een voorselectie, bestaande uit o.a. een uitgebreide videopresentatie van de geselecteerde objecten en hun omgeving op grootbeeldscherm in het Marbella kantoor, wordt besloten welke objecten aan de wens van de cliënt voldoen en bezocht gaan worden. Dit is een efficiënte en tijdbesparende werkwijze in het belang van zowel de kopende als de verkopende partij.

De bijzondere stad Marbella bevindt zich in een economisch snel groeiend gebied welke een enorme ontwikkeling doormaakt. Het investeringsklimaat binnen het onroerend goed is zeer gunstig en heeft een bewezen waardestijging van 15-25% op jaarbasis, een trend die volgens de verwachting voortzet. Een aantrekkelijke vorm van investeren is het zo vroeg mogelijk instappen in een nieuwbouwproject, daar de prijzen gedurende de bouw snel stijgen.

De economie van Spanje draait op volle toeren en het land is een volwaardig lid van de Europese Unie. Met de komst van de Euro zal deze ontwikkeling in een nog hogere versnelling komen.
STRAWINSKYLAAN 3051 · ATRIUM GEBOUW · 1077 ZX · AMSTERDAM CORRESPONDENTIEADRES: POSTBUS 59366 · 1040 KJ · AMSTERDAM TEL.: +31 20 301 2335 · FAX +31 20 301 2167 · (WARNER@FRGROUP.ORG) ING BANK 66.93.22.687 · HANDELSREGISTER K.V.K. 34126212

Wie kiest voor kwaliteit van leven, kiest voor Marbella. De luxe, veilige woonomgeving, het milde klimaat (minimaal 300 dagen zon per jaar), het zon, zee en strand’gevoel’, de uitgestrekte sportfaciliteiten, met name de hooggekwalificeerde golfbanen (meer dan 40 ) en ruitersportmogelijkheden, de diverse uitgaansmogelijkheden en top-restaurants, in combinatie met de nabijheid van de rust en schoonheid van de natuur dragen alle bij aan deze hoge levensstandaard.

Door de zeer goede bereikbaarheid is het gebied één van de populairste second-home bestemmingen van continentaal Europa! De gloednieuwe autosnelweg tussen Malaga en Marbella, die het traject tot 35 minuten heeft verkort, is één van de verworvenheden van dit gebied.

Front-line beach locaties, golfresorts (bedenk dat Marbella een golfseizoen van minimaal 30 weken heeft!), nog te ontwikkelen grondstukken met schitterend uitzicht behoren tot slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met Warner Thijssen, Algemeen Directeur Nederland.
Telefoonnummer: 020 – 3012335 of e-mail: (warner@frgroup.org).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie