Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ilias investeert 2 miljoen in Internetdienst Twigger

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

Amsterdam, 1 februari 2000

Investering van fl. 2 miljoen voor Twigger.

Participatiemaatschappij Ilias zal namens een
groep van investeerders fl. 2 miljoen gulden investeren in Internet-dienst Twigger. Twigger zal de investering gebruiken voor marketingdoeleinden. Het doel is zo snel mogelijk te groeien in de 9 landen waar Twigger op dit moment actief is.

2 miljoen
Vandaag werd bekend dat Twigger een investering van 2 miljoen gulden van participatiemaatschappij Ilias heeft gekregen. Directeur van Twigger, Gabriel Troostwijk spreekt van 'liefde op het eerste gezicht' tussen Internet-dienst Twigger en participatiemaatschappij Ilias. Directeur Luuk Schotsman zegt over de investering: "Ilias neemt deel omdat de mensen achter Twigger over de juiste kwaliteiten beschikken. Twigger biedt diensten aan die voor haar bezoekers aantrekkelijk zijn en de mogelijkheden van het Internet op een bijzondere manier benutten."

Groei Twigger
Twigger is in september '98 in Nederland van start gegaan en is op het moment in negen landen actief; Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Finland, Noorwegen, Denemarken en Zweden. In Nederland heeft Twigger ruim 25.000 bezoekers per dag. Naast het gebruik van Twigger op het Internet, is Twigger sinds oktober van het afgelopen jaar één van de eersten die haar dienst aanbiedt over WAP (wireless application protocol). Daarnaast is Twigger de eerste in Nederland die advertentieruimte over WAP aanbiedt.

Twigger: wereldwijde email service
Twigger is een gratis dienst die het mogelijk maakt om via een web browser op een makkelijke en toegankelijke manier je bestaande email account van een Internetprovider te gebruiken. De (Internet)gebruiker hoeft slechts op de Twigger-site www.twigger.nl zijn username, password en provider te geven, en de eigen email is bereikbaar. Door het gebruik van Twigger is het creëren van een tweede email adres niet langer noodzakelijk. Ook hoeft de gebruiker zich niet te registreren of kennis te hebben van de emailconfiguratie. Twigger streeft optimale gebruikersvriendelijkheid na en noemt haar service veilig en overzichtelijk. Twigger is een Nederlands initiatief.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie