Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato en HighGround: beheeroplossing e-business

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Legato en HighGround werken samen aan beheeroplossing voor e-business opslaginfrastructuur

Hoofddorp, februari 2000 - - Legato Systems, Inc., leider op de enterprise storage management softwaremarkt, gaat een strategisch partnership aan met HighGround® Systems, Inc., een belangrijke ontwikkelaar van storage resource management software. Doel van de samenwerking is de ontwikkeling van de eerste geïntegreerde oplossing voor gegevensbescherming en diskopslaganalyse in de sector die geschikt is voor het beheer van snelgroeiende e-business opslaginfrastructuren.

Legato gaat HighGround's web-ontworpen Storage Resource Manager™ (SRM)-technologie binnen de Legato GEMS (Global Enterprise Management of Storage) productfamilie gebruiken voor opslagrapportage en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie