Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Country Music en Line Dancing bij P&O North Sea Ferries

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 01 FEBRUARI 2000

In februari weer swingende minitrips naar Hull
Country Music en Line Dancing bij P&O North Sea Ferries

P&O North Sea Ferries biedt komende maand weer haar bekende muzikale thema-reisjes aan. Van 17 tot en met 20 februari en van 24 februari tot en met 27 februari staan de schepen in het teken van Country Music en Line Dancing. De minitripjes, waarbij de dag in het Noord-Engelse Hull wordt doorgebracht, kunnen al vanaf ƒ 109,00 worden geboekt.

Voor wie zin heeft in een driedaagse minitrip met een muzikaal tintje biedt P&O North Sea Ferries een overtocht om nooit te vergeten. De luxe Cruiseferries worden in stijl ingericht, maar het belangrijkste blijft de muziek: live-entertainment van de Dez Walters Band, The Thrillbillies, Steve Hanks Band en anderen.

Swingende minitrips
De bestemming van deze swingende minitrips is Hull. In dit Noord-Engelse stadje is veel te doen. Er zijn aantrekkelijke musea te bezoeken. In het `Streetlife Museum' is bijvoorbeeld de ontwikkeling van het transport te bekijken. Ook voor kinderen heel leuk.

Maak eens een wandeling onder begeleiding van een gids door het oude gedeelte van deze havenstad om daarna een lekker Engels pintje te vatten in één van de vele sfeervolle pubs.

Op de reserveringsafdeling van P&O North Sea Ferries kan men u meer vertellen over deze speciale aanbieding. Telefoon: 0181 - 255555.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie